Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kaj mozam da go najdam toj vtoriot skype, t.e da imam dva akaunti online vo ist moment
Имам еден проблем со ПЦ еве овие два дена......се гаси самоит...си седам така на нет и одеднаш ке се изгаси....вчера 5-6 пати......денес 3 пати.......сменив и штекер и се............да не има некој некоја идеја или да викам електричар да ја провери струјата..........
Едит: Имам 450W напојување и е купено во април не би требало тоа да прави проблеми или???????
aj otkako ke go sredite toj kompjuter bez format pisi mi imam msn
i da ti kazam deka ne e resenieto formatНешто не е јасно ? Ај прочитај ги последните 3 реченици од постот, мислам ќе се разјасни работата. Точно е дека за проблемот што го има BUCH решението е формат, меѓутоа не се согласувам со твоето мислење за она со антивирусите
i da ti kazam deka ne e resenieto format![]()
Ај те молам провери дали ти е штиклирано System Properties - Advanced - Startup & Recovery - Settings - System failure - Automatically restart.Имам еден проблем со ПЦ еве овие два дена......се гаси самоит...си седам така на нет и одеднаш ке се изгаси....вчера 5-6 пати......денес 3 пати.......сменив и штекер и се............да не има некој некоја идеја или да викам електричар да ја провери струјата..........
Едит: Имам 450W напојување и е купено во април не би требало тоа да прави проблеми или???????
go srediv bez format :baeh:
kolku da si znaes
i da ti kazam deka ne e resenieto format![]()
Dragon[Sky];1865769 напиша:Ај те молам провери дали ти е штиклирано System Properties - Advanced - Startup & Recovery - Settings - System failure - Automatically restart.
Ако е штиклирано одштиклирај го и прати слика или информации од BSODот ако е тоа проблемот.
Ајм сори, не читам како што треба. </3 алкохолОва што си го пишал, се прави кога компјутерот сам се РЕСТАРТИРА и се појавува она dont send блабла... А кај него не се појавува бсод, туку компјутерот директно се исклучува