Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ако мислеш дека е до интернетот:

Овој резултат не е точен во никој случај. Ти ако имаш адсл 10, брзината ти е максимум 4мб, и повеќе од тоа неможеш да извадеш. Најверојатно си мерел преку мозила со вклучен касперски...
А за ова со страната, незнам. Само hi5 не ја отвара, или зеза и кај некои други страни ?

Пробај исклучи го дефендерот за момент и пробај, ако пак ти покажува исто тогаш е до интернетот. The connection has timed out е кога неможе да го пронајде серверот

Најчесто се фаќа вирус баш преку key генератор за Kaspersky.Не се заебавај и не ризикувај.Спушти си Avira, бесплатен е и супер е за парите...а да бесплатен е. :helou:

Пробај исклучи го дефендерот за момент и пробај, ако пак ти покажува исто тогаш е до интернетот. The connection has timed out е кога неможе да го пронајде серверот

Човек не спамирај, ти одговорив. Читај во претходната страна

kaj mozam da go najdam toj vtoriot skype, t.e da imam dva akaunti online vo ist moment

Еве како,
1. Make sure you have another user account (login) for your Windows, including a password and admin rights.
2. Right click the Skype icon and select "Run as..."
3. On the next screen click "The following user:" and select one different from the one you are currently logged in as on your computer.
4. Voila - another Skype opening which can be used independantly from your first Skype instance. You can even make calls between them on the same computer.

Имам еден проблем со ПЦ еве овие два дена......се гаси самоит...си седам така на нет и одеднаш ке се изгаси....вчера 5-6 пати......денес 3 пати.......сменив и штекер и се............да не има некој некоја идеја или да викам електричар да ја провери струјата..........

Едит: Имам 450W напојување и е купено во април не би требало тоа да прави проблеми или???????

Имам еден проблем со ПЦ еве овие два дена......се гаси самоит...си седам така на нет и одеднаш ке се изгаси....вчера 5-6 пати......денес 3 пати.......сменив и штекер и се............да не има некој некоја идеја или да викам електричар да ја провери струјата..........

Едит: Имам 450W напојување и е купено во април не би требало тоа да прави проблеми или???????

Најдобро ќе е тоа, да викнеш електричар да ја провери струјата и инсталацијата. Можно е да има пад на напонот и компјутерот да се исклучува.

aj otkako ke go sredite toj kompjuter bez format pisi mi imam msn

go srediv bez format :baeh:
kolku da si znaes
Нешто не е јасно ? Ај прочитај ги последните 3 реченици од постот, мислам ќе се разјасни работата. Точно е дека за проблемот што го има BUCH решението е формат, меѓутоа не се согласувам со твоето мислење за она со антивирусите
i da ti kazam deka ne e resenieto format:)

i da ti kazam deka ne e resenieto format:)

Абе види, не те познавам, незнам колку се разбираш во компјутери и што се можеш да направеш. Не пишав јас дека ЕДИНСТВЕНО решение е формат. А вакви проблеми потешко се решаваат, ако ти си го средил убаво за тебе ќе знаеш за во иднина

Ај те молам провери дали ти е штиклирано System Properties - Advanced - Startup & Recovery - Settings - System failure - Automatically restart.
Ако е штиклирано одштиклирај го и прати слика или информации од BSODот ако е тоа проблемот.

Dragon[Sky];1865769 напиша:
Ај те молам провери дали ти е штиклирано System Properties - Advanced - Startup & Recovery - Settings - System failure - Automatically restart.
Ако е штиклирано одштиклирај го и прати слика или информации од BSODот ако е тоа проблемот.

Ова што си го пишал, се прави кога компјутерот сам се РЕСТАРТИРА и се појавува она dont send блабла... А кај него не се појавува бсод, туку компјутерот директно се исклучува

Ова што си го пишал, се прави кога компјутерот сам се РЕСТАРТИРА и се појавува она dont send блабла... А кај него не се појавува бсод, туку компјутерот директно се исклучува
Ајм сори, не читам како што треба. </3 алкохол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom