Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aјдеее, одма формат! Не иде тоа така. Дома кога ќе се испрља тепихот, ја кречите после цела куќа/стан??? ц ц ц....
Избриши ги драјверите за графичката (Симни си Driver Sweeper), па инстлирај други (земи ги најновите, пробај). И кажи што графичка имаш?
Има шанса да е и хардверски проблем.Ај некој ако може да ми каже шо е проблемот со мојот ком кога ќе уклучам игра или некој клип ми се покажува плав екран и се рестартира.:kesa::kesa:
Ај некој ако може да ми каже шо е проблемот со мојот ком кога ќе уклучам игра или некој клип ми се покажува плав екран и се рестартира.:kesa::kesa:
Јас ги инсталирав драјверите што ми ги даде КОРУН и пак така праве пома неам што е изгледа ново бара.И јас го имам истиот проблем. Сеуште не ми е решен проблемот, ама кога барав решение најдов дека причина се драјверите за графичката. Сакаат да пристапат преку pointer до мемориска адреса која е недостапна. Пробав да го решам проблемот ама немав време морав да заминам во тугина и сега до следното бегање Битола сестра ми ќе гледа видеа под Linux.
Јас ги инсталирав драјверите што ми ги даде КОРУН и пак така праве пома неам што е изгледа ново бара.
Јас ги инсталирав драјверите што ми ги даде КОРУН и пак така праве пома неам што е изгледа ново бара.
Не се чита многу е брзо.Коа пак ќе ти се се појави blue screen of death пробај да запомнеш што пишува односно каде е проблемот... кај мене на стариот компјутер исто правеше така, па испадна дека графичката отишла во неповрат
Не се чита многу е брзо.
[vladimir];1759979 напиша:Мој совет е да си го форматираш компјутерот така најлесно ќе си го решиш проблемот
Јас па мислам дека од кога ќе се појави плавиот екран и така останува ( бар кај мене беше така )... а штом не ти прифаќа ниту нови драјвери, се мислам дека проблемот ти е до графичката
Немора да значи, ако му е хардверски проблем и 100 форматирања не му помагаат
Јас го форматирав пред 1 месец и не ми правеше така од кога ги инсталирав драјверите на графичката и после некое време пак почна а не се појавуваше.Од прилика колку пари е една нова графичка.[vladimir];1760014 напиша:Точно ама кај него тоа го дава на блиц и неможе да прочита
Нека му даде формат и ако пак му се јавува тогаш е хардверски проблем па ќе си бара друго чаре
Јас го форматирав пред 1 месец и не ми правеше така од кога ги инсталирав драјверите на графичката и после некое време пак почна а не се појавуваше.Од прилика колку пари е една нова графичка.
Што се улетувате одма по форматирање и купување на графички???
Иди вака:
Properties на my computer, па во табот advanced иди на третото settings копче, таму кај Startup and recovery, и одштиклирај го Automaticly restart.
Сеа кога ќе ти се појави плав екран, ќе си остане така, и ќе го запишеш проблемот. 100% ќе биде нешто со nv4_display или нешто слично...