Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам еден проблем го избришав avg и сакам да го инсталирам касперски ама ми го дава ова...
help?!
Немам у program files avg датотека друго е нешто:nesum:Имаш во компјутерот останато некоја датотека од AVG-то. За да го инсталираш Kaspersky ќе треба да ја избришеш таа датотека од AVG-то ... па потоа да инсталираш Kaspersky.
избриши ја авг од add/remove program или симни си Revo UninstallerИмам еден проблем го избришав avg и сакам да го инсталирам касперски ама ми го дава ова...
help?!![]()
Отвори Firefox (не мозила) и стисни CTRL + H
Имам еден проблем го избришав avg и сакам да го инсталирам касперски ама ми го дава ова...
Немам у program files avg датотека друго е нешто:nesum:
Точна претпоставка прочепкав не најдов што е поврзано со avg сеа бришам со revo па ке видиме што ке биде:helou:Хмм... незнам, јас го имав истиот проблем, само што кај мене несакаше да се инсталира поради Spyware Doctor ако не се лажам ... Претпоставувам дека во Add or Remove немаш никаква датотека од AVG-то ?
Земи прочепкај ако можеш рачно да ги избришеш остатоците од AVG или пак причекај некој друг (кој досега имал ист ваков проблем) да објасни како го решил.
П.С. Земи си Revo Uninstaler, ќе ти се најде.![]()
Знае ли некој да ми каже шо е проблемот тука
http://alifaan.com/upload/files/7llg3itx9tjszsqvmk58.jpg
Немаах ништо укл кога почнав да ја инсталирамInternet Explorer ти е вклучен можеби?
Немаах ништо укл кога почнав да ја инсталирам
Немаах ништо укл кога почнав да ја инсталирам
па јас како што знам и како што имам забележаном,тебе ти се троши од кредитот.. а вајда и него..Сакам да прашам кога праќам нешто преку скајп или мсн на кого му оди сообраќај на мене или на тој што прима................поздрав!!!!!!!!