Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам еден проблем го избришав avg и сакам да го инсталирам касперски ама ми го дава ова...
6ohgzr.jpg
help?!

Имам еден проблем го избришав avg и сакам да го инсталирам касперски ама ми го дава ова...
help?!

Имаш во компјутерот останато некоја датотека од AVG-то. За да го инсталираш Kaspersky ќе треба да ја избришеш таа датотека од AVG-то ... па потоа да инсталираш Kaspersky.

Имаш во компјутерот останато некоја датотека од AVG-то. За да го инсталираш Kaspersky ќе треба да ја избришеш таа датотека од AVG-то ... па потоа да инсталираш Kaspersky.
Немам у program files avg датотека друго е нешто:nesum:

Еј, истиот, баш потполно истиот проблем го имав. Сакав Касперски да инсталирам, а неможев ради AVG-то. И се откажав, не знаев што да правам. MME:nerv:

Немам у program files avg датотека друго е нешто:nesum:

Хмм... незнам, јас го имав истиот проблем, само што кај мене несакаше да се инсталира поради Spyware Doctor ако не се лажам ... Претпоставувам дека во Add or Remove немаш никаква датотека од AVG-то ?
Земи прочепкај ако можеш рачно да ги избришеш остатоците од AVG или пак причекај некој друг (кој досега имал ист ваков проблем) да објасни како го решил.

П.С. Земи си Revo Uninstaler, ќе ти се најде. :)

Хмм... незнам, јас го имав истиот проблем, само што кај мене несакаше да се инсталира поради Spyware Doctor ако не се лажам ... Претпоставувам дека во Add or Remove немаш никаква датотека од AVG-то ?
Земи прочепкај ако можеш рачно да ги избришеш остатоците од AVG или пак причекај некој друг (кој досега имал ист ваков проблем) да објасни како го решил.

П.С. Земи си Revo Uninstaler, ќе ти се најде. :)
Точна претпоставка прочепкав не најдов што е поврзано со avg сеа бришам со revo па ке видиме што ке биде:helou:
Едит:РЕШЕНО прочепкав низ гугл и најдов на кој му треба помош нека се обрати

Немаах ништо укл кога почнав да ја инсталирам

Уклучи таск менаџерот и види да не работи процесот iexplorer.exe, ако е вклучен тогаш исклучи го ( десен клик end task ) :helou:

Немаах ништо укл кога почнав да ја инсталирам

Дај му рестарт на компјутерот, не уклучувај ништо друго освен инсталацијата и терај.

Сакам да прашам кога праќам нешто преку скајп или мсн на кого му оди сообраќај на мене или на тој што прима................поздрав!!!!!!!!

Сакам да прашам кога праќам нешто преку скајп или мсн на кого му оди сообраќај на мене или на тој што прима................поздрав!!!!!!!!
па јас како што знам и како што имам забележаном,тебе ти се троши од кредитот.. а вајда и него.. :vozbud:
:) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom