Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да, ама како да го експортирам клипот во видео фајл ?

Xfire... не сум го работел ова чудо до сега, али ако е како кај сите други програми ... ондак би требало да имаш таб именуван како File и во него да има опција Export ... Е сеа незнам, ама можеби кога идеш на Save ... да ти даде опција да одбереш во кој формат да се зачува тоа што си го направил...

Едит: (Оф Топик) Ова е 3ти пат денес Apokalipto да ме претече со пост :)

Тим4е... роденден ти е друже.

Xfire во програмата во која си го направил т.е Windows Movie Maker отвори го со неа и на file - save as треба да имаш избор на екстензии во кои ќе го сочуваш... толку од мене за таа програма.
имаш право не треба да се замарам... е така како шо ти кажа треба да направеш само дали ке го разбереш :smir:

ej abe dajte pomos malce..se macam od preeska so voa fontovive... t.e. ne mozam da pisuvam kirilica.
btw se si e namesteno..do preeska rabotese se kako so treba sea me zafrkava.. ??

ej abe dajte pomos malce..se macam od preeska so voa fontovive... t.e. ne mozam da pisuvam kirilica.
btw se si e namesteno..do preeska rabotese se kako so treba sea me zafrkava.. ??
Милсам дека е во правилата таа тема е објаснето со слики:
Тука.

ok fala ke probam so sXe to.
inace Xfire znam toa mi e namesteno,taman si e.. :) :salut:

Ако имаш sXe ексе од тоа кантерот бриши го и ресатартирај.
дад можно е да е од sxe-то и кај мене така праве кога ке флезам да играм ЦС и после кога ке излезам како е било направено предтоа така си останува никак не се мена и мора рестарт:smir:
Едит: е абе инсталирав Adobe photoshop CS2 и сега ми тера активатион коде писам го ми вика не бил точен и испробав 5-6 кодови никак не бива HELP !!

дад можно е да е од sxe-то и кај мене така праве кога ке флезам да играм ЦС и после кога ке излезам како е било направено предтоа така си останува никак не се мена и мора рестарт:smir:
Едит: е абе инсталирав Adobe photoshop CS2 и сега ми тера активатион коде писам го ми вика не бил точен и испробав 5-6 кодови никак не бива HELP !!

Дој на мсн ќе ти рпатам еден тон кодови :)

Xfire, гледам многу мислења сте размениле овде :)
што направи со фајлот, го експортираше како што треба ?

mozete li da mi preporacate nekoj anti virus i od kaj da go simnam so key... pls deka vo komp imam milion virusi vaka vise ne ide...

mozete li da mi preporacate nekoj anti virus i od kaj da go simnam so key... pls deka vo komp imam milion virusi vaka vise ne ide...

Напрај си System Restore или формат, па после на празно стави си антивирус за да ТЕ ШТИТИ од вируси. Вака нема нешто многу да ти помогне.

www.eset.com

E вака сега. Го стартувам мсн то..( WLM Lite 8.5) и одма ми се појавува воа:
j0urgz.jpg

И ми се исклучува Мсн-то....Пробав се, и го рестартирав и го исклучив ком. ама од некња ме дупи вака цело време не можам на мсн да си се уклучам... Лек има ???

E вака сега. Го стартувам мсн то..( WLM Lite 8.5) и одма ми се појавува воа:
j0urgz.jpg

И ми се исклучува Мсн-то....Пробав се, и го рестартирав и го исклучив ком. ама од некња ме дупи вака цело време не можам на мсн да си се уклучам... Лек има ???

Реинсталирај го месенџерот :helou:

Toа лесна работа,само жал ми е за емоцииве ама ако нема друго чаре тогаш ќе мора одново да го инсталирам...:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom