Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
видејте земав Adobe photoshop CS2 и се га кога кликам на setup-от почнува да се инсталира ама кога ке дојде при крајта излева еден error шо е проблемо

видејте земав Adobe photoshop CS2 и се га кога кликам на setup-от почнува да се инсталира ама кога ке дојде при крајта излева еден error шо е проблемо
Најверојатно ерор е.

Кај мене па кога одам на старт ми пише click here to begin што може да е?

ПИШИ КОЈ ЕРОР бре.

da ne ti e neso zafrknat setup ot na photoshopot?
da probas da simnes drug?

btw izvinete za fontov pc vo neso se gubi ..mozda ima nekoj trojanec..

Абе ова програма ми е чудна ич не ја знам,ај кажете кога ќе ја оклучам и после дека да одам па како да го ставам клипот и се натака !?

jas imam any video converter.. ne mozam bas da ti pomognam
edno glupavo mislenje,ama da probas so drag and drop na prozorecot na programot??
:)

Абе ова програма ми е чудна ич не ја знам,ај кажете кога ќе ја оклучам и после дека да одам па како да го ставам клипот и се натака !?

види, ти го имаш направено клипот во муви мејкер, и можеш да го гледаш само преку таа програма
земи експортирај го како видео фајл и ќе можеш да го гледаш со други програми а воедно ќе можеш и да го прикачеш на youtube :helou:

види, ти го имаш направено клипот во муви мејкер, и можеш да го гледаш само преку таа програма
земи експортирај го како видео фајл и ќе можеш да го гледаш со други програми а воедно ќе можеш и да го прикачеш на youtube :helou:
Не лажи бе... тим4е рече да го конвертира прво :P

да, ама како да го експортирам клипот во видео фајл ?

отвараш го фолдеро дека шо ти е клипо и влечеш го во тотал и после одеш избираш шо фајл ке го правеш и Convert now и толко к епочекаш малко и готово
Едит: ептен си дрво значи :smir::smir::smir::smir:

отвараш го фолдеро дека шо ти е клипо и влечеш го во тотал и после одеш избираш шо фајл ке го правеш и Convert now и толко к епочекаш малко и готово
Едит: ептен си дрво значи :smir::smir::smir::smir:
Тим4е НЕ ТРЕСКАЈ.

Xfire читај го Аце-Елемент.

незнам, дрво сум
не бива нешто незнам стварно шо сакате да кажете кај мене нејке, а како шо викаше аце_елемент како да го експортирам видеото и ке можам да го гледам секаде ?

Едит: отидов по тимето цццц, аце како да го експортирам ?

незнам, дрво сум
не бива нешто незнам стварно шо сакате да кажете кај мене нејке, а како шо викаше аце_елемент како да го експортирам видеото и ке можам да го гледам секаде ?

Едит: отидов по тимето цццц, аце како да го експортирам ?
ацето ојде да спии Apokalipto сега нека ти објасне :baeh:и как може се кај тебе да не бива нешто до тебе е или до ком ?

ацето ојде да спии Apokalipto сега нека ти објасне :baeh:и как може се кај тебе да не бива нешто до тебе е или до ком ?
немам појма искрено ке треба да го форматирам
Апокалипто ти знаеш како да направам како што викаше ацето ?

Тим4е... роденден ти е друже.

Xfire во програмата во која си го направил т.е Windows Movie Maker отвори го со неа и на file - save as треба да имаш избор на екстензии во кои ќе го сочуваш... толку од мене за таа програма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom