Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imam vista starter(so nabrzo ke ja menjam) i ako imam upaleno MSN WMP i Firefox(ili bilo koi 3 programi) koga ke sakam da upalam cetvrt mi pisuva you can have up to three programs opened at same time.ne deka neznam so znaci samo me interesira dali moze da se napravi da palam kolku sakam programi??Pak ke stavam vista ama ovojpat Bussiness
p.s sorry za latinicava
Se izvinuvam sto pisuvam na kirilica
Najdov eden film na Internet i bese podelen vo 3 dela. E sega, jas go simnav vtoriot del bidejki tokmu toj del sakav da go gledam, medjutoa spakuvan e vo RAR i ne mi dava da go ekstrahiram bidejki go nemam prviot i tretiot del.
Dali mora da gi simnam i tie delovi?
А кои други проблеми ги имаш... дали ти се ресетира сам од себе?ајде пак ја со моите проблеми.
денес,сурфам на интернет,слушам музика, и тап одеднаш се укочува компјутеров,нишо не реагира,па морам хард-рестарт, денеска тоа 3 пати се деси, а и порано се дешаваше ама еднаш неделно (просечно), нема вирус,нема клокнато нишо. еве ја скапаницава (само уште до нова година да издржи треба)
asus k8u-x
amd athlon 3200+ s754
512mb ddr 400mhz
80gb excelstore
7300GT 256 ddr2
Tv cartica
шо може да е ??некоја идеја??
Ке може за мене малце помош?Значи вака кога ке го вклучам компијутерот ми се појавува Ерор прозорец кој гласи....error loading c:/windows\sistem32/xxyhiuvi.dll
The specified module could not be found...значи xxyhiuvi.dll фајлот имаше вирус и неможеше да се дизинфицира и го избришав па ми се појави ова го вратив со бекап али пак се појавуваше дека е инфициран и па го избришав сеа ги неам бекап фајловите па така да барам некое чаре да то трнам ова Anyone?
п.с Дали некој го пробал windows xp sp3 и дали е задоволен?Фала однапред
Некое друго чаре да не реинсталирам цел виндоус?:nesum:А кои други проблеми ги имаш... дали ти се ресетира сам од себе?
За фајлот незнам ништо освем дека може да го вратиш со бекап на виндовсот т.е да го инсталираш виндовсот врз постоечкиот
A SP3 е супер
п.с Фала Корун
Да ти го дадам фајлот по мсн и да го ископирашНекое друго чаре да не реинсталирам цел виндоус?:nesum:
ајде пак ја со моите проблеми.
денес,сурфам на интернет,слушам музика, и тап одеднаш се укочува компјутеров,нишо не реагира,па морам хард-рестарт, денеска тоа 3 пати се деси, а и порано се дешаваше ама еднаш неделно (просечно), нема вирус,нема клокнато нишо. еве ја скапаницава (само уште до нова година да издржи треба)
asus k8u-x
amd athlon 3200+ s754
512mb ddr 400mhz
80gb excelstore
7300GT 256 ddr2
Tv cartica
шо може да е ??некоја идеја??
Mатичната така правеше кај мене... а си го исчистил компјутерот?
абе стои отворен,не е чистен месец дена, сега одма ке го зачистам