-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Kaspersky напиша:Luge de malce koj vaka poveke se razbira da mi objasni kako da go stavam i XP na drugiot disk na primer na D i nekogas koga ke sakam da go izbrisam i samo na Vista da bidam kako odi toa procedurava a za formatirrahje si ja zanam ja rabotata samo ova ne mi e jasno PLS
Најлесниот и најдобар начин е вака:
1. Форматираш све
2. Праиш 2 или повеќе партиции
3. ПРВО! инсталираш ХР на која било партиција (пример на C

4. ПОЛСЛЕ! можеш да инсталираш VISTA на другата партиција (D

5. При подигање на РС ќе имаш избор кој OS да го подигне.
E сеа ти можеш и комбинации да си праиш па да не мора све да форматираш, битно ја главното ти го кажав.
Kaspersky напиша:Mene me interesira koja e razlikata megu Win XP pro i Win XP home edition ???? so e stosov ima li nekoja razlika megu niv
BTW od cera sum povtorno na vista 64 bit i mozam da kazam deka ramot ne go korne si siba ubavo
Види тука.
стално така праам не ми е прв пат... али прв пат така ми се деси денес да не го инсталира виндовсот... го подига го форматира ц - то преку биос се тоа... става негови фајлови за инсталирање нели, после тоа се рестартира, али нејќе да го инсталира виндовсот, мине она што пише доле boot from cd... го оставам тоа да мине за да земе да се инсталира виндовсот и после тоа паѓа во хибернација, ништо нејќе да работи... единствено рестарт и пак истото го прави... а линуксот ете го без проблем го инсталира... сеа сум преки лајв јузерот...