Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога симнувам од рапидшер, ако е модемот (кабелски модем sb5101e) приклучен преку USB брзината е околу 150 КB/s, a ако е преку мрежна тера и 500-600 KB/s. Ова е нормално?

Meне ми е на USB истиот модем, па со 600 иде, некат и со 900 знае да забега.

Имам слушнато за програма која што чита оштетени CD-а (CDRoller мислам беше), колку е успешна? Имам едно CD ама ми чита само некои фајлови а повеќето не.

Имам слушнато за програма која што чита оштетени CD-а (CDRoller мислам беше), колку е успешна? Имам едно CD ама ми чита само некои фајлови а повеќето не.
Ja imam slusnato za edno koa tecnost e i ako e nogu izgrebano cd stavas i koa novo go pravi bes zaebancii samo neznam kolku pari e

Ja imam slusnato za edno koa tecnost e i ako e nogu izgrebano cd stavas i koa novo go pravi bes zaebancii samo neznam kolku pari e

Истото се прави и со најнормална (бела) паста за заби. Пример: Колинус.
Ставаш на цедето, и со памук праиш кружни движења низ цело цеде. Така уствари го гребеш цедето ама во насока како што е режано, така. И гребаниците што биле претходно, сеа ќе ги нема.

Иначе пробај со програмот CopyCat.

Ама цедето не е физички оштетено, башка плус и на ниска брзина е снимено.
Ќе пробам со CopyCat.

Истото се прави и со најнормална (бела) паста за заби. Пример: Колинус.
Ставаш на цедето, и со памук праиш кружни движења низ цело цеде. Така уствари го гребеш цедето ама во насока како што е режано, така. И гребаниците што биле претходно, сеа ќе ги нема.
aj be ne me dupi so pasta ?!?!?!?!?!?! :tapp:

Функционира доста добро, пробај ја.

Ќе може некој да ми објасни што да правам со RMVB фајлови, со каква програма да ги отворам, не се конвертираат се исклучува на сред конвертирање ??? :nesvest::nesum: :(

Едно прашање:
Може ли некако да направам основен фонт кога пишувам да ми биде Comic Sans MS ?
Да не мора јас секогаш да го менам ?:uvo:

За овде на форумот мислам да не сфати некој за на пц-то.:):)

Едно прашање:
Може ли некако да направам основен фонт кога пишувам да ми биде Comic Sans MS ?
Да не мора јас секогаш да го менам ?:uvo:

За овде на форумот мислам да не сфати некој за на пц-то.:):)

Тоа иди на темата Кајгана и таму имаш прашања до администраторите. Тие ќе ти кажат што и како.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom