Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не пробуваш со некои FullHD клипови,тие само WMP 11 ги пушта

А може и да се фалични самите фајлови (полни со вируси) чим ги симнуваш од п2п програма.

Има ли некој драјвери за Motorola SurfModem sb5101 (тој црниот модем што ви треба ако имате кабелски интернет) ама драјвери за 64 bit. XP и VISTA.

Сабајлево си ставив XP x64 да видам како ќе биде, и низ цел интернет неможам да најдам драјвери за чудото што ќе работат. Најдов едни без врска, ги инсталираше, и ми вика DEVICE NOT WORKING PROPERLY

Anyone?

Па пробај на страната нивна, таму мора да има.

Па пробај на страната нивна, таму мора да има.

Е видиш, тоа е чудното, НЕМА! Барем јас не најдов. Све испребарав....

PLS HLP :)

Е видиш, тоа е чудното, НЕМА! Барем јас не најдов. Све испребарав....

PLS HLP :)
И во поддржани ОС не се наброени 64-битните ОС, обично сегде се нагласуваа тоа.

Епа просто и едноставно стави си го на Лан и не ти требаат драјвери...Драјвери требаат само ако ти е приклучен модемот на УСБ порт.......бај да веј драјверите од ЦДто се фаќаат и на 32 и 64 битна виста..go imam isprobano licno

Епа просто и едноставно стави си го на Лан и не ти требаат драјвери...Драјвери требаат само ако ти е приклучен модемот на УСБ порт.......бај да веј драјверите од ЦДто се фаќаат и на 32 и 64 битна виста..go imam isprobano licno

Виста 64 битна ја симнувам во моментов.
Сабајлево ставив XP 64 бит. и никако неможам да најдам соодветни драјвери, а тие од цедето, јок :)

А лан портата ми е потребна у ПМ, па приморан сум преку USB. Иначе нема проблем :)

Значи за 64 бит. за виста, да не се секирам..... а за ХР??????

Виста 64 битна ја симнувам во моментов.
Сабајлево ставив XP 64 бит. и никако неможам да најдам соодветни драјвери, а тие од цедето, јок :)

А лан портата ми е потребна у ПМ, па приморан сум преку USB. Иначе нема проблем :)

Значи за 64 бит. за виста, да не се секирам..... а за ХР??????

A што се случува кога пробуваш да го инсталираш драјверот?

A што се случува кога пробуваш да го инсталираш драјверот?

Идам преку Device Manager, му прам Update Driver, ги наоѓам потребните фајлови, стискам 2-3 пати NEXT и на крај ми вика дека не ми се за 64 битна верзија на windows.

Се што е можно, пробав.
Ми фалат ПРАВИТЕ драјвери да ги начекам (ако ги има) на интернет за глупиов модем...

Како да направам,да не ми се уклучува прозорчето на MSN MESSENGER, за да se SIGN UP-nes, кога ке ми се уклучи компјутерот (кога ке се појави десктоп, знаете нелИ)?? позз

Како да направам,да не ми се уклучува прозорчето на MSN MESSENGER, за да se SIGN UP-nes, кога ке ми се уклучи компјутерот (кога ке се појави десктоп, знаете нелИ)?? позз

Tools > Options > General > отштиклирај го Automatic start windows messenger when I log on in Windows > OK

Со драјвериве за Моторола модемот за 64 бит. XP:

Пратив маил до Costumer Support од официјалната Моторола страна, и за чудо, ми вратија идниот ден, али ми вика НЕМА ДРАЈВЕРИ ЗА х64 ХР. Мамето нивно...

tresokurec викаш драјверите што ги има на цедето, факаат на Vista x64 100%??? (мора да се осигурам, јебига :) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom