Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да ми кажит некој како да dawnlodiram видеа, музика и сл. со Опера?
Односно дали постои и каква екстензија да користам за таа намена...??

На пример тоа со мозилата го правам со Downloader helper...ама со ова операва неможам да најдам некој (со нивен речник) пригоден Widget...

тим4е, не се противи за џабе кога небива... прочитај го моето објасување и ќе ти стане јасно
знам зшо праваш маабет имал сум и таков случај.... ама види би требало да може да се конвертира заради тоа шо за да може да се става на ЦД само не објаснува шо му излева :smir:

Abe lugje ajde nekoj neka pomogne so WIN XP Pro. dali koga kupuvate komp. so licenciran Win vi davaat CD? Poso ja neam. i sea koa najdov mi vika deka verzijata e postara od taa so ja imam na topot. Kako da znam koja da ja simnam.

народе помагајте го симнав концертот на тосе сега со бесе на градски пред некој ден ама посо го грабував од нет со real player и ми го симна у некој ivr формат како да го напраам avi или некој плеар за да можам да го гледам

Probaj so

Quick Media Converter....free e...

Отиди таму од кај што си го купил лаптопот и побарај им оригинал (ама за без пари, тешко :) )

Отиди на торент, симни си некој убав и терај работа.

Abe lugje ajde nekoj neka pomogne so WIN XP Pro. dali koga kupuvate komp. so licenciran Win vi davaat CD? Poso ja neam. i sea koa najdov mi vika deka verzijata e postara od taa so ja imam na topot. Kako da znam koja da ja simnam.

Даваат....., само треба да ти текнело да ги потсетиш да ти го дадат тоа што си го платил, инаку попапала маца, вака можеш само да се сликаш.....
Ти кажа КОРУН не се заебавај и губи време џабе....торентите се спас!

Едно прашање.
Имам инсталирано abobe flash player и вака ми дава
морам да кликна првен на тоа флаш знакчето за да се отвори клипот.. а понекогаш и не ги отвара сите.. ??
помош?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom