Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
Што е подобро NX8500GT или NX8600GT sakam da znam itno e![]()
8600 нема размислување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е подобро NX8500GT или NX8600GT sakam da znam itno e![]()
8600ГТ со тоа што разликата е огромна.:wink:Што е подобро NX8500GT или NX8600GT sakam da znam itno e![]()
дечки, ај кажете ми некое програмче за кратење на мп3, немам доволно меморија на мобилниот, а сакам да си ставам ринг тонови
сиротка ја..![]()
XP... и ќе остане уште минимум 1 година подобар од Vista.Препорачете што е подобро Vista ili XP?
Имам едно прашање. До пред некое време користев Bandwidth Monitor Pro и одеднаш престана да работи. Не знам дали може да има врска тоа што инсталирав HideIP али сега не е инсталирано. Совет?
XP druze zakon e Vista ti e samo dobra sminkaПрепорачете што е подобро Vista ili XP?
http://www.download.com/3001-2139_4-10254001.html?idl=nдечки, ај кажете ми некое програмче за кратење на мп3, немам доволно меморија на мобилниот, а сакам да си ставам ринг тонови
сиротка ја..![]()
Дечки, ептен незгоден проблем имам. Многу ме нервира кога слушам музика, на пример. Кога го користам Ctrl, со која било комбинација (Ctrl+A, Ctrl+Z, Ctrl+X,Ctrl+C и да не набројувам понатаму), а и самостојно, освен зададената функција, му прави mute на звукот, и ако е мутиран, го одмутира. Го пребарав цел Control Panel, но не најдов ништо. Исто така, скенирав со ESET Smart Security, Kaspersky Anti-virus 7, Ad-Aware 2007 Professional и Spybot S&D. Решение?
Ajde kompjuterdzii resenie na problemov??? TOSHIBA SATELLITE L45 so AMD 64 procesor kako da instaliram XP. XP standard ne go prepoznava hard diskot