Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
8600 нема размислување.Што е подобро NX8500GT или NX8600GT sakam da znam itno e
8600 нема размислување.Што е подобро NX8500GT или NX8600GT sakam da znam itno e
8600ГТ со тоа што разликата е огромна.:wink:Што е подобро NX8500GT или NX8600GT sakam da znam itno e
Ова ќе ти заврши работа. Мало е, едноставно е + бесплатно е.дечки, ај кажете ми некое програмче за кратење на мп3, немам доволно меморија на мобилниот, а сакам да си ставам ринг тонови
сиротка ја..
XP... и ќе остане уште минимум 1 година подобар од Vista.Препорачете што е подобро Vista ili XP?
Anyone?Имам едно прашање. До пред некое време користев Bandwidth Monitor Pro и одеднаш престана да работи. Не знам дали може да има врска тоа што инсталирав HideIP али сега не е инсталирано. Совет?
XP druze zakon e Vista ti e samo dobra sminkaПрепорачете што е подобро Vista ili XP?
http://www.download.com/3001-2139_4-10254001.html?idl=nдечки, ај кажете ми некое програмче за кратење на мп3, немам доволно меморија на мобилниот, а сакам да си ставам ринг тонови
сиротка ја..
Имаш екстра апликација? Ако имаш некоја апликација провери ја нејзе.Дечки, ептен незгоден проблем имам. Многу ме нервира кога слушам музика, на пример. Кога го користам Ctrl, со која било комбинација (Ctrl+A, Ctrl+Z, Ctrl+X,Ctrl+C и да не набројувам понатаму), а и самостојно, освен зададената функција, му прави mute на звукот, и ако е мутиран, го одмутира. Го пребарав цел Control Panel, но не најдов ништо. Исто така, скенирав со ESET Smart Security, Kaspersky Anti-virus 7, Ad-Aware 2007 Professional и Spybot S&D. Решение?
Прво ке провериш каков сата контролер имаш, на пример дали е виа, интел и сл. и ќе си го побараш соодветниот на тошиба сајтот. После правиш инсталационо XP со вметнати драјвери за сатата. А тоа можеш да го направиш со nLite.Ajde kompjuterdzii resenie na problemov??? TOSHIBA SATELLITE L45 so AMD 64 procesor kako da instaliram XP. XP standard ne go prepoznava hard diskot