Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
дечки, ај кажете ми некое програмче за кратење на мп3, немам доволно меморија на мобилниот, а сакам да си ставам ринг тонови :toe:
сиротка ја.. :pipi:

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
дечки, ај кажете ми некое програмче за кратење на мп3, немам доволно меморија на мобилниот, а сакам да си ставам ринг тонови :toe:
Ова ќе ти заврши работа. Мало е, едноставно е + бесплатно е.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Имам едно прашање. До пред некое време користев Bandwidth Monitor Pro и одеднаш престана да работи. Не знам дали може да има врска тоа што инсталирав HideIP али сега не е инсталирано. Совет?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Имам едно прашање. До пред некое време користев Bandwidth Monitor Pro и одеднаш престана да работи. Не знам дали може да има врска тоа што инсталирав HideIP али сега не е инсталирано. Совет?
Anyone?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ajde kompjuterdzii resenie na problemov??? TOSHIBA SATELLITE L45 so AMD 64 procesor kako da instaliram XP. XP standard ne go prepoznava hard diskot

Член од
29 ноември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
:vozbud:
http://www.download.com/3001-2139_4-10254001.html?idl=n
Probaj so ova i zemi si CDEX so ATOMIX kratis arno ama toa sto ke go skratis Atomixot go vadi vo wav pak so CDEX ke go stutkas MP3. Se nadevam deka ke zavrsis rabota:vozbud:

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Дечки, ептен незгоден проблем имам. Многу ме нервира кога слушам музика, на пример. Кога го користам Ctrl, со која било комбинација (Ctrl+A, Ctrl+Z, Ctrl+X,Ctrl+C и да не набројувам понатаму), а и самостојно, освен зададената функција, му прави mute на звукот, и ако е мутиран, го одмутира. Го пребарав цел Control Panel, но не најдов ништо. Исто така, скенирав со ESET Smart Security, Kaspersky Anti-virus 7, Ad-Aware 2007 Professional и Spybot S&D. Решение?

P

Princ

Гостин
Дечки, ептен незгоден проблем имам. Многу ме нервира кога слушам музика, на пример. Кога го користам Ctrl, со која било комбинација (Ctrl+A, Ctrl+Z, Ctrl+X,Ctrl+C и да не набројувам понатаму), а и самостојно, освен зададената функција, му прави mute на звукот, и ако е мутиран, го одмутира. Го пребарав цел Control Panel, но не најдов ништо. Исто така, скенирав со ESET Smart Security, Kaspersky Anti-virus 7, Ad-Aware 2007 Professional и Spybot S&D. Решение?
Имаш екстра апликација? Ако имаш некоја апликација провери ја нејзе.
И не ми викај дека немаш.
Хинт: Fast Volume или нешто слично. Што и да е, нешто во тој стил е.

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Ajde kompjuterdzii resenie na problemov??? TOSHIBA SATELLITE L45 so AMD 64 procesor kako da instaliram XP. XP standard ne go prepoznava hard diskot
Прво ке провериш каков сата контролер имаш, на пример дали е виа, интел и сл. и ќе си го побараш соодветниот на тошиба сајтот. После правиш инсталационо XP со вметнати драјвери за сатата. А тоа можеш да го направиш со nLite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom