Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Имаш црвче кое ти се пика по exe фајлови и ти ги уништува. Пред недела дена мој другар закачи вакво, најверојатно преку некој кракерски сајт или МСН. Иначе јас пред 3 години коа закачив вакво, пробав да исчистам со антивирусот (тогаш имав Симантек Корпорејт) и црвчето го немаше, али заради чистењето сите exe фајлови у компјутерот ми беа уништени. Си акнав формат.

у секој случај провери на нет да не има некоја метода за чистење без да си ги оштетиш ексињата.
Уфф ме утеши сега.:nesvest: Имам преееемногу софтвер се во *.ехе ако ми се уништи се ќе се убијам :nerv:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Дали може некој да ми најде текст на нет за Windows Server 2008 на македноски или српски. Се убив од барање речиси ништо да не најдов. И дали има некој информација кога ќе се објават на microsoft.com.mk/vizija предавањата од годинешнава визија, имаше таму добри предавања за Windows Server 2008 на македонски.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Со кој програм можам видеото од flv да го направам во wmp.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Со кој програм можам видеото од flv да го направам во wmp.
Инсталирај K-Lite Megapack, ке моеш да глеаш .flv без да го префрлаш у друг формат. Односно ке мoжеш да гледаш све и свашта со тие кодеци.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ne znam dali pripagja tuka ali kje pisam :)
vaka.. instalirav na kompjuterot.. od onie programcinja za virtual drive... mi napravi se ok ali.. dvd-to prekina da cita...
dali znae nekoj kako da go opravam ?

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Сакам да направам двд видео цд со спотови и интервјуа. Дали можам да направам чептер каде ќе бидат само спотовите, а во другиот интервјуата и со кое програмче може да се направи тоа?

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Да имам јас неро ама кај да одам за да направам во едниот фолдер да ми бидат спотовите , а во другиот интервјуата.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.651
Поени од реакции
7.495
Да имам јас неро ама кај да одам за да направам во едниот фолдер да ми бидат спотовите , а во другиот интервјуата.
DVD video disk moze da sodrzi samo 2 foldera Audio_TS i Video_TS....ne treba i nemoze da gi delis posebno intervjua posebno drugoto. Malce info davas sto videa se, ako ti se AVI videata i ConvertXtoDVD ke ti zavrsi rabota...programot stava default chapteri na sekoi 5min koi ti posle ke gi smenis na tie vreminja koi tebe ti odgovaraat (pocetocite od videata).
Ke gi ucitas site AVi fajlovi eden po drug kako so ti sakas da ti se po redosled i posle samo na chapterite ke gi smenis vreminjata.

Член од
6 март 2006
Мислења
37
Поени од реакции
5
mi treba pomos za msn,do pred nekoj den mi rabotese kamerata na msn,sega nesaka,a na yahoo e se ok,moze li nekoj da mi kaze so da pravam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom