Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само ти треба најновиот Adobe Flash Player Plugin да го инсталираш за мозилата. Оди од контрол панел во add/remove, најди ги сите FLASH PLAYER-и што ти се инсталирани, избриши ги. Дојди тука на кајгана, оди да пуштиш некоја тв програма и ќе ти каже кој PLUG IN ти фали и ќе те посочи од кај да го симнеш, после си тераш.

Тоа со SOPCAST е сосема 16та работа :)

Направив како што си пишал, ги избришав сите FLASH PLAYER-и, уклучив мозила одново, го симнав Flash playerot (од официјалната страна на adobe ) и пак ништо:nesum:

Направив како што си пишал, ги избришав сите FLASH PLAYER-и, уклучив мозила одново, го симнав Flash playerot (од официјалната страна на adobe ) и пак ништо:nesum:
Не е се до Флешот, ти треба и реал плеер и медиа плеер.

Имам проблем со Windows Media Player.Не можам ништо , ни видео ни музика да слушам .Ми дава рапорт дека има некоја грешка , а на опцијата да побарам помош ме упатува на еррор код C00D11B1 .
Има ли некој што знае како да го решам проблемот?????????

Имам проблем со Windows Media Player.Не можам ништо , ни видео ни музика да слушам .Ми дава рапорт дека има некоја грешка , а на опцијата да побарам помош ме упатува на еррор код C00D11B1 .
Има ли некој што знае како да го решам проблемот?????????

Избриши го Windows Media Player и инсталирај си понов. Или слушај си преку Winamp, гледај си преку GOM Player

Избриши го Windows Media Player и инсталирај си понов. Или слушај си преку Winamp, гледај си преку GOM Player
Имав WMP 10 мислев дека ако инсталирам 11 ке биде ок , ама се случува исто.Проблемот е во тоа што сум претплатен на еден сајт кој има и видеотека каде што филмовите може да ги гледам исклучиво преку WMP иначе за друго и не ми е проблем воопшто.,

964258untitled.JPG

Ми го нема ЦД ромот, кога ставам ЦД не го чита ги проверив каблите во кучиштето се е во ред...

help ?

f_untitledm_4124307.jpg

Еве слика не се разбирам ја многу :)

964258untitled.JPG

Ми го нема ЦД ромот, кога ставам ЦД не го чита ги проверив каблите во кучиштето се е во ред...

help ?

Најверојатно ти рикнал...нов му е мајката!
Пробај стави го во друг компјутер, ако е исто, цркнат е!

de bre ne go razocaruvajte covekot odma da si kupi nov cd rom
batka odi vo device menager najdi go plesni mu uninstal na drajverite i restartiraj go kom. ako i sea pak sam ne se instalira, ke mora da mu pravis format posto ke mora da ti vlegol nekoj virus koj go onevozmozuva windowsot da ti go pokazuva cd romot, dzabe ti e i da go brisis virusot ii se drugo. samo format mu e majkata
i mene mi se imaat vakvi stvari deseno:pos2:

E арно ти текна... јас па мислев од град да седнам на нет за да ти помогнам :)

Вака Неше послушај го Воне, како што гледам ни тука не ти го покажува ЦД ромот, пробај го на друг ком :)

help ?

CD-ROM-от, на тој кабелот што ти е приклучен, има и нешто друго на истиот кабел (друг CD-ROM, хард диск...) или само тој си е на тој кабел?

Ако на истиот кабел имаш 2 ствари ставени, провери си ги џамперите.

И од кога почна вака да ти прави?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom