Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај едно без везе прашање!

Постои ли можност да на филмовите и сериите што се гледаат online се вметне свој превод?

Nope

Ве молам ако некој знае да ми каже што е будалијава...
Имено, го земам ЦД то од Суперхикс (албумот трумано) и си го ставам во системот...и си уживам во квалитетна ска музика...арно ама пота го пикам во компјутеров а таму од ЦД то ми излегват фолдери само со слики! Т.е. не постојат песни кои можам да ги рипувам и конвертирам во мп3. за да си ги слушам на ПЦ.
Ај ве молам некој чаре ако знае..

Ве молам ако некој знае да ми каже што е будалијава...
Имено, го земам ЦД то од Суперхикс (албумот трумано) и си го ставам во системот...и си уживам во квалитетна ска музика...арно ама пота го пикам во компјутеров а таму од ЦД то ми излегват фолдери само со слики! Т.е. не постојат песни кои можам да ги рипувам и конвертирам во мп3. за да си ги слушам на ПЦ.
Ај ве молам некој чаре ако знае..

Изгледа никогаш не си пуштил оригинал цд претходно :)

Tака си е тоа. Само отвори го преку Winamp, Windows Media Player или било која друга програма што има опција да рипува песни од цедиња, и толку е :toe:

А мене некој да ми објасни што да направам/инсталирам за да можам да гледам тв преку нет...
и ова на кајгана што се, нитуедна ( освем слам тв) не ми отвара
го инсталирав k-lite pack codec-ot и пак ништо :toe:
Anyone ?

Изгледа никогаш не си пуштил оригинал цд претходно :)

Tака си е тоа. Само отвори го преку Winamp, Windows Media Player или било која друга програма што има опција да рипува песни од цедиња, и толку е :toe:

Фала за советот!:helou:

А мене некој да ми објасни што да направам/инсталирам за да можам да гледам тв преку нет...
и ова на кајгана што се, нитуедна ( освем слам тв) не ми отвара
го инсталирав k-lite pack codec-ot и пак ништо :toe:
Anyone ?

Фраер4е има некои телевизии кои си бараат посебни програми..
За на пример да гледаш стриминг во живо можеш да ja користиш следнava програмa : SopCast (бесплатна е за користење P2P Интернет Тв) -која нуди широк дијапазон на програми,преку неа јас го гледам скоро секој фудбалски натпревар на планетава..

Кажи ти која програма (телевизија) конкретно сакаш да ја гледаш (дај линк) па ќе ти препорачаме програмче за неа..Поздрав

Фраер4е има некои телевизии кои си бараат посебни програми..
За на пример да гледаш стриминг во живо можеш да ja користиш следнava програмa : SopCast (бесплатна е за користење P2P Интернет Тв) -која нуди широк дијапазон на програми,преку неа јас го гледам скоро секој фудбалски натпревар на планетава..

Кажи ти која програма (телевизија) конкретно сакаш да ја гледаш (дај линк) па ќе ти препорачаме програмче за неа..Поздрав

Конкретно за телевизиите што се на кајгана, ацид вика дека сите се ОК, кај мене ниедна не рабти...:toe:

да преку мозила, да не треба некој додаток да инсталирам или... ?

Само ти треба најновиот Adobe Flash Player Plugin да го инсталираш за мозилата. Оди од контрол панел во add/remove, најди ги сите FLASH PLAYER-и што ти се инсталирани, избриши ги. Дојди тука на кајгана, оди да пуштиш некоја тв програма и ќе ти каже кој PLUG IN ти фали и ќе те посочи од кај да го симнеш, после си тераш.

Тоа со SOPCAST е сосема 16та работа :)

другар напрајл,маил на јаху, и му пишува ( имејл не е верифукуван,на англиски),( десно од маилот кога е на мсн), како да го попрај тоа??

другар напрајл,маил на јаху, и му пишува ( имејл не е верифукуван,на англиски),( десно од маилот кога е на мсн), како да го попрај тоа??

www.hotmail.com

Нека иде тука, нека се логира со маилот од yahoo и таму ќе прочепка ќе се снајде, има кај да го верификуваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom