Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај едно без везе прашање!
Постои ли можност да на филмовите и сериите што се гледаат online се вметне свој превод?
Nope
Ве молам ако некој знае да ми каже што е будалијава...
Имено, го земам ЦД то од Суперхикс (албумот трумано) и си го ставам во системот...и си уживам во квалитетна ска музика...арно ама пота го пикам во компјутеров а таму од ЦД то ми излегват фолдери само со слики! Т.е. не постојат песни кои можам да ги рипувам и конвертирам во мп3. за да си ги слушам на ПЦ.
Ај ве молам некој чаре ако знае..
Изгледа никогаш не си пуштил оригинал цд претходно
Tака си е тоа. Само отвори го преку Winamp, Windows Media Player или било која друга програма што има опција да рипува песни од цедиња, и толку е![]()
А мене некој да ми објасни што да направам/инсталирам за да можам да гледам тв преку нет...
и ова на кајгана што се, нитуедна ( освем слам тв) не ми отвара
го инсталирав k-lite pack codec-ot и пак ништо
Anyone ?
Фраер4е има некои телевизии кои си бараат посебни програми..
За на пример да гледаш стриминг во живо можеш да ja користиш следнava програмa : SopCast (бесплатна е за користење P2P Интернет Тв) -која нуди широк дијапазон на програми,преку неа јас го гледам скоро секој фудбалски натпревар на планетава..
Кажи ти која програма (телевизија) конкретно сакаш да ја гледаш (дај линк) па ќе ти препорачаме програмче за неа..Поздрав
Преку мозила ли се обидуваш да гледаш?
да преку мозила, да не треба некој додаток да инсталирам или... ?
другар напрајл,маил на јаху, и му пишува ( имејл не е верифукуван,на англиски),( десно од маилот кога е на мсн), како да го попрај тоа??