Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
не е доколку се користи вазелинОкеј, што е клокање? Мислев дека е безобразен збор.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е доколку се користи вазелинОкеј, што е клокање? Мислев дека е безобразен збор.![]()
Вчера почнаа проблеми со графичката, цело време ми запираше, ми играше сликата на мониторот цело време, помислив дека до него е проблемот но после почна да ми го дава овој error:
![]()
Не ми беше форматиран долго време и имав триста глупости на него, го форматирав и си мислев дека ќе се реши проблемот, откако го форматирав не се појави ова со error-ов, сликата пак играше, мислев дека е нешто до драјверите и ги апдејтирав и го рестартирав пц-то, после неколку рестарти почна ептен да забегува сликата и конечно стаса до тука каде што веќе неможе ништо да се проба...
![]()
Што може да му биде, мониторот ли е или пак графичката, чаре?
Јас имам уште еден проблем.
Користев Chrome како браусер ама приметив дека горе табот ми е малце blurry како и се што ќе отворам на која било страна.
Знам како да зумирам и одзумирам. На 150% ми е али кога зголемувам зумот табот горе си останува ист, не се менува.Провери го зумот во Хром.
Не се дешава ништо со Цтрл + 0Притисни Ctrl + 0 (не О туку бројка 0) кога си во хром
Мора нешто да е до браусерите или до лаптопот е?
Момче, ако е така тогаш моја грешка. Другиот нормален има послаба резолуција 1366х768.Цуре на која резолуција е наместен мониторот на другиот нормален лоптап? Пази, што поголема резолуција поситно ќе се гледа...
Момче, ако е така тогаш моја грешка. Другиот нормален има послаба резолуција 1366х768.
Според ова што го велиш тогаш би требало и на Мозила да е исто така ситно а кај мене е се во ред. Мене малце ми нема логика да поголема резолуција дава ситен,нечитлив фонт или пак замаглен.