Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@DRACARYS
Дај Hardware ID од уредот, може се "заглупавил" Windows-от нешо. За да дознаеш Hardware ID - поврзи го уредот - влези во Device Manager, десен клик на уредот ( најверојатно ќе биде со прашалник ), properties па отвори го табот Details и од паѓачкото мени кај што пишува Property - одбери Hardware ID.
Како алтернатива можеш да пробаш со system restore.
Епа да прашам поискусни компјутерџии
Имам обичниот pc кој ми служи само зљ сурфање и почна да свири аларм кога го уклучувам и нејќе да се подигне воопшто.
Земав го отворив го прочистив малку и гледам ладилникот на процесорот Амд 3000 + socket 939 беше поолабавен, пошто се скинал едниот солен држач па го стегнав маалку со жица
Ќе најдам ли кај нас пластичен држач за кулерот што се штрафи за матичната или треба да барам цел таков кулер ладилник, и дали има потреба од некоја паста ? Имам читано од главата на процесорот со алѕминиумскиот ладилник ?
Сега еве еден месец ќе ми се изгааси на два три дена па ќе го стегнам и ок е. Имам лаптоп со и 5 и го забаталив овој комп. ама се наоѓа по
дома.
Се извинувам за некои грам.грешки пишувам од мобилен на 4 инчи и не е баш угодно![]()