Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Ако се извади процесорот компјутерот воопшто нема да пали а не па да свири
Запали. Го извади и вентилаторот на процесорот и процесорот и ни глас не пушти. Кога го врати на место, пак истата песна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се извади процесорот компјутерот воопшто нема да пали а не па да свири
Запали. Го извади и вентилаторот на процесорот и процесорот и ни глас не пушти. Кога го врати на место, пак истата песна.
На AUX
без процесор не пали компјутерот![]()
И како да го приклучам во пц, таму немат ваков приклучок? Џекче нешто мојт да се најт?
Колку пари може да земам за мојов лап-топ?
Ми се исплати таа цена, дека изгледа ќе заминувам од МКД па ќе ми требаат пари. 100 EUR. во секој случај би била и те како идеална цена. Толку мислев и јас.Можеби реална проценка би била до 100 евра, ако не и 5.000. Ако ти се исплати за таа цена дај го, ако не чувај си го за некоја работа или подари го.
Овде на xerox сајтот цената на тонер кертриџите е 300$ по боја, проверено е дека имате колор тонери у машинава ?Ќе се најде ли маж што ќе помогне за овој проблем? Имено, на работа имаме копир/принтер во боја. Некни го донесе газдата и покрај проблемите на почеток околу поврзувањето, по телефон решивме тоа со човекот од кај шо беше купен копирот. Е сега, шо е проблемот...кога се принта црно-бел документ е во ред, а кога сакам да испринтам во боја, јавува грешка, долу во таскбарот: document failed to print.
Инаку Xerox DocuColor 2240 e моделот.
Овде на xerox сајтот цената на тонер кертриџите е 300$ по боја, проверено е дека имате колор тонери у машинава ?