Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се извади процесорот компјутерот воопшто нема да пали а не па да свири

Запали. Го извади и вентилаторот на процесорот и процесорот и ни глас не пушти. Кога го врати на место, пак истата песна.

Запали. Го извади и вентилаторот на процесорот и процесорот и ни глас не пушти. Кога го врати на место, пак истата песна.

без процесор не пали компјутерот :)

без процесор не пали компјутерот :)

Добро, биосот не ни стартуваше но видов дека се пушти компјутерот кога го вклучи. Сијалицата светна.

И како да го приклучам во пц, таму немат ваков приклучок? Џекче нешто мојт да се најт?
CABLE-Audio-Y-Splitter-2-RCA-Male-to-1-3-5mm-Male-Cwholesale.jpg

Vakvo be druze, RCA jekovi maski vo AUX od ednata strana i maska banana mala za u PC na drugata, na sekoj pazar gi imas

Колку пари може да земам за мојов лап-топ?
зачуван перфектно

Fujitsu Siemens S7110
fsc_s7110_gesamt3_01.jpg

* Intel Core Duo T2400 1.83GHz
* 1GB DDR2 RAM
* 40GB 5400RPM HD
* 14.1-inch WXGA screen
* Integrated graphics (Intel Media Accelerator 950)
* DVD-RW
* Wireless 1490 802.11 a/g
* Bluetooth

WIN7 инсталиран, анти-вирус

и батерија што држи 40 мин. па може и повише

плус оргинален полнач

гратис Wi-Fi слушалки.

Колку пари може да земам за мојов лап-топ?

Можеби реална проценка би била до 100 евра, ако не и 5.000. Ако ти се исплати за таа цена дај го, ако не чувај си го за некоја работа или подари го.

Можеби реална проценка би била до 100 евра, ако не и 5.000. Ако ти се исплати за таа цена дај го, ако не чувај си го за некоја работа или подари го.
Ми се исплати таа цена, дека изгледа ќе заминувам од МКД па ќе ми требаат пари. 100 EUR. во секој случај би била и те како идеална цена. Толку мислев и јас. :)

Ќе се најде ли маж што ќе помогне за овој проблем? Имено, на работа имаме копир/принтер во боја. Некни го донесе газдата и покрај проблемите на почеток околу поврзувањето, по телефон решивме тоа со човекот од кај шо беше купен копирот. Е сега, шо е проблемот...кога се принта црно-бел документ е во ред, а кога сакам да испринтам во боја, јавува грешка, долу во таскбарот: document failed to print.

Инаку Xerox DocuColor 2240 e моделот.

Ќе се најде ли маж што ќе помогне за овој проблем? Имено, на работа имаме копир/принтер во боја. Некни го донесе газдата и покрај проблемите на почеток околу поврзувањето, по телефон решивме тоа со човекот од кај шо беше купен копирот. Е сега, шо е проблемот...кога се принта црно-бел документ е во ред, а кога сакам да испринтам во боја, јавува грешка, долу во таскбарот: document failed to print.

Инаку Xerox DocuColor 2240 e моделот.
Овде на xerox сајтот цената на тонер кертриџите е 300$ по боја, проверено е дека имате колор тонери у машинава ?

Овде на xerox сајтот цената на тонер кертриџите е 300$ по боја, проверено е дека имате колор тонери у машинава ?

Има бе, какво прашање е тоа? На тест страната, логото на ХР си излегува во боја. Кога сакам да принтам било шо друго, слика на пример...еррор :D

Да не се повторувам по два пати, не сум сигурен дали е софтверски или хардверски проблем, затоа постирав во софтвер - а овде само ќе ставам линк до постот.
Ви благодарам однапред.

Ај еден совет во врска со лаптопов, дали вреди да се купи за цената (500Е)? Колку шо се разбирам јас, процесоров е слаб, тоа ме буни мене.

Ај еден совет во врска со лаптопов, дали вреди да се купи за цената (500Е)? Колку шо се разбирам јас, процесоров е слаб, тоа ме буни мене.

Не ти фирмата ја плаќаш 500 евра лаптопот е никаков хардверски

Дали некој знае каде кај нас може да се набават вакви копчиња и џојстици
buttons.jpg

joy_bunch.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom