Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
планирам да земам нов ДВД снимач но тој ДВД-ром е на САТА приклучок....Прашањето како можам да проверам дали тој двд-ром со сата приклучок може да функционира на мојот пц????

планирам да земам нов ДВД снимач но тој ДВД-ром е на САТА приклучок....Прашањето како можам да проверам дали тој двд-ром со сата приклучок може да функционира на мојот пц????

Види си матичната дали има SATA приклучоци.

pri startuvanje na kompjjuterot ,se slusa nevoobicaeno bucenje,edno 15-20 secundi,i potoa se stisuva...cooler ili ?!?

што е подобро, Intel Core2Duo E8600 или Intel Core i5?

Вака..Имам проблем со компјтерот на секој 10 мин ми се гаси сам и сам ми се пушта што може да му биде...

Вака..Имам проблем со компјтерот на секој 10 мин ми се гаси сам и сам ми се пушта што може да му биде...

Многу работи :pos2: , пробај прво да не е софтверски проблем ( вирус или слично ) , значи форматирај пц . ако не тогаш може да ти грее одредена компонента , може да ти е заебано напојањето и сл

Многу работи :pos2: , пробај прво да не е софтверски проблем ( вирус или слично ) , значи форматирај пц . ако не тогаш може да ти грее одредена компонента , може да ти е заебано напојањето и сл

Немора да значи напојувањето и кај мене грее претерано па не се исклучува,највероватно е совтверски:smir:

дали е ОК температурата на мојов процесот ( Amd athlon x2 6000+ ) имам и spire starcore кулер

http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=929

значи на 100% - искористеност

cpu- 59-62 степени
cpu core 1- 61-64 степени
cpu core 2- 56-60 степени

мерено со everest

Таман е. Ако отиде над 65 да се плашиш. Впрочем, очекувани резултати со тој кулер.

Луѓе помагајте:кога ке си ги наместѕам иконите на десктоп како сакам кога ќе укчучам пример пребарувачот и сите икони одат горе и после пак треба да ги местам,шо можи да е проблемот да не знае некој ? Драјвери инсталирав најнови со сите пробав не можи пак исто

може некој да ми каже....за 500-600 евра добар лаптоп или персонален компјутер???

може некој да ми каже....за 500-600 евра добар лаптоп или персонален компјутер???

Просечен лаптоп за тие пари и солиден декстоп,изборот е твој според она за што ќе го користиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom