StarScr3am
Ѓавол
планирам да земам нов ДВД снимач но тој ДВД-ром е на САТА приклучок....Прашањето како можам да проверам дали тој двд-ром со сата приклучок може да функционира на мојот пц????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
планирам да земам нов ДВД снимач но тој ДВД-ром е на САТА приклучок....Прашањето како можам да проверам дали тој двд-ром со сата приклучок може да функционира на мојот пц????
pri startuvanje na kompjjuterot ,se slusa nevoobicaeno bucenje,edno 15-20 secundi,i potoa se stisuva...cooler ili ?!?
Вака..Имам проблем со компјтерот на секој 10 мин ми се гаси сам и сам ми се пушта што може да му биде...
Многу работи :pos2: , пробај прво да не е софтверски проблем ( вирус или слично ) , значи форматирај пц . ако не тогаш може да ти грее одредена компонента , може да ти е заебано напојањето и сл
дали е ОК температурата на мојов процесот ( Amd athlon x2 6000+ ) имам и spire starcore кулер
http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=929
значи на 100% - искористеност
cpu- 59-62 степени
cpu core 1- 61-64 степени
cpu core 2- 56-60 степени
мерено со everest
може некој да ми каже....за 500-600 евра добар лаптоп или персонален компјутер???
може некој да ми каже....за 500-600 евра добар лаптоп или персонален компјутер???