Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Многу брат.. 1000 ден се многу. Јас планирав 700, најмногу 800 ден.
Ако споредиш 640ка е 4000 ден, 320 за 3000 ден... Сепак се работи за на старо :)

Има и 1gb рам па двете за 1500 ден мислам не е лоша цена ни за него ни за мене :)

1GB DDR2 рам е 600 денари нов.
DDR1 ми треба :)

dsc00030efu.jpg

Мислам DDR 1 дека е.Тоа што го пиши на ливчето е тоа бечото на рамот.

Имам лап топ MSI EX600X и кога се пушта на почетокот кулерот силно бучи после некое време се оправи и добро си работи а на поцетокот БРМММММММММММММ
како мозам да го направам??

Имам лап топ MSI EX600X и кога се пушта на почетокот кулерот силно бучи после некое време се оправи и добро си работи а на поцетокот БРМММММММММММММ
како мозам да го направам??

Отвори го, зачисти го и подмачкај го вентилаторчето.

luge ima li nekade vo skopjevo pogolem ventilator od 14 cm

Во салоните за бела техника :)

А ако мислиш на кулер, ШТО ЌЕ ТИ Е ТОЛКАВ БРЕ???

Купи си клима уред.

Ама како да го отворам и со што да го исчистам ?? малце помош плс!!:tapp::tapp:

Ама како да го отворам и со што да го исчистам ?? малце помош плс!!:tapp::tapp:
Site MSI skori imaat problemi so kulerot, vidi ako mozes izvadi go ili odnesi go na servis neka ti go zmenat za nov, i da go cistis posle nekoe vreme pak ke ti se poebe...

Здраво луѓе ми испадна еден проблем кабелот од Mp3 плеерот изгледа ми се расипа кога ќе го приклучам ми го дава ова
greska.jpg
и не знам што е помагајте ако е расипан кабелот колку пари е нов и каде можам да го најдам ? Оваков е кабелот
usbminithumb.jpg
Поздрав...

Избриши ги USB портовите од Device Manager и рестартирај за системот наново да ги инсталира. Би требало да се среди.

Мене ми изгледа како да МП3 плеерот пробува да се полни преку УСБ, па влече малку повеќе струја од што треба.

Не знам нема решение еднаш ми се рестартираше компјутерот од тоа. А можно е овој проблем да се појавил и од мобилниот бидејќи многу често гу уклучувам мобилниот со овој кабел и затоа може да е пред некој ден 5 саата беше уклучен на лап топ и не знам дали од тоа може да му е бидејќи музика пуштав од телефонот не ја копирав музиката во лап топот туку беше уклучен мобилниот на него и дирекно ги пуштав песните од него можно е од тоа да се покварило нешто. А инако колку кошта нов кабел оваков ?

Не знам нема решение еднаш ми се рестартираше компјутерот од тоа. А можно е овој проблем да се појавил и од мобилниот бидејќи многу често гу уклучувам мобилниот со овој кабел и затоа може да е пред некој ден 5 саата беше уклучен на лап топ и не знам дали од тоа може да му е бидејќи музика пуштав од телефонот не ја копирав музиката во лап топот туку беше уклучен мобилниот на него и дирекно ги пуштав песните од него можно е од тоа да се покварило нешто. А инако колку кошта нов кабел оваков ?

Кабелот е до кај 100 ден. и пред да си купиш, пробај го на друг USB порт или на друг РС (не на твоите дома)

Многу брат.. 1000 ден се многу. Јас планирав 700, најмногу 800 ден.
Ако споредиш 640ка е 4000 ден, 320 за 3000 ден... Сепак се работи за на старо :)

jas prodadov 80GB maxtor za 900 den.a novi se 1800 den.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom