Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
како можам на microsoft office 2003 да ставам бројки мислам да ја бележам стрната тука имаше за 2008 мислам ама не е исто.позз

како можам на microsoft office 2003 да ставам бројки мислам да ја бележам стрната тука имаше за 2008 мислам ама не е исто.позз

омг??втф???ова треба у софтверски проблеми бе алооо...:pos2: утре ке ти пишам,да проверам само

Абе на сред играење ми се појави плав екран со букви нанего и послето остана црна слика.Дали е тоа блу скрин оф дет и шо би требало да значи тоа?

Абе на сред играење ми се појави плав екран со букви нанего и послето остана црна слика.Дали е тоа блу скрин оф дет и шо би требало да значи тоа?

Тоа е и би требало да ти настанал некој хардверски конфликт. Ако не ставиш скриншот од тоа што ти се појавило, тогаш не се знае.

Треба да ги провериш dump фајловите. Читај http://support.mozilla.com/en-US/kb/Firefox+crashes
Можно е да те кочат стари драјвери, потоа хардверски, рам меморија, хдд лоши сектори, слабо напајање, кулери со прашина и слично

Ево ти ја најдобрата

Gigabyte X-58 Extreme

gigabyte-x58extreme.jpg

Kade kaj nas ja ima ovaa maticna i kolku e

Мислам дека по нарачка ја носат во Анхоч и е околу 300евра.

Колку се движат цените на екстерни хард-дискови од 500 ГБ?

И дали се поврзуват преку УСБ или firewire?

Колку се движат цените на екстерни хард-дискови од 500 ГБ?

И дали се поврзуват преку УСБ или firewire?

Околу 6-7.000ден и се на USB 2.0 , незнам ни дали постои нешто на FireWire.Евентуално да бараш eSata.

Проблем со SLI - 2 исти графички , СЛИ кабле , и откако ке ја ставам втората графичка неке да се крени системот, не се појавува ништо на екран...едноставно црна слика...и ништа више?
Ани Хелп?

Проблем со SLI - 2 исти графички , СЛИ кабле , и откако ке ја ставам втората графичка неке да се крени системот, не се појавува ништо на екран...едноставно црна слика...и ништа више?
Ани Хелп?

Прави некои звуци компјутерот?
Проба да го ставиш мониторот во сите влезови на 2те графички?
СИГУРЕН СИ дека матичната поддржува SLI а не CROSSFIRE???
Кои 2 графички?
Која матична?

Данке...
Сега ми идит да си ја бапнам глата од зид...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom