Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Апетитите секојдневно се зголемуваат, но не заради нас корисниците туку заради зголемувањето на потребите на самиот софтвер, игри, филмови. Претходно ниту хард дискови не се користеа (Атари на пример, Комодоре), но програмите и игрите ги збираше по неколку на една 720 кб дискета.

Но ај да не одам многу вон темата, која сепак не е за дискусија од овој вид:smir:

ej so znacit ova ne svajkam
You Have: 1.61 GHz Performance Rated at 2.60 GHz i toa so kazvit deka imam 1 gb graficka a 256 mi e?

Стави слика со поголема резолуција, вака ништо не се гледа...

братучед ми има ПЦ од анхоч...и сеа коа ке го уклучи му вади БСОД...

Photo-0190.jpg

Photo-0189.jpg

+ нејке да бутира со ХП цд...со 2 цдиња пробавме, нејке да бутира,,, ја мислам хард дискот е... корун???сепхирот?? или кој било!???

братучед ми има ПЦ од анхоч...и сеа коа ке го уклучи му вади БСОД...

Прегледај го приврзокот 10692

Прегледај го приврзокот 10693

+ нејке да бутира со ХП цд...со 2 цдиња пробавме, нејке да бутира,,, ја мислам хард дискот е... корун???сепхирот?? или кој било!???

Кога одиш BOOT from CD, што ти вика?

И ако сега брзо го зел од Анхоч, нека оди да му го опраат.

Кога одиш BOOT from CD, што ти вика?

И ако сега брзо го зел од Анхоч, нека оди да му го опраат.

местиш у биос фирст боот дивајс,и иде она БООТ ФРОМ ЦД.. пресс ени кеј ту бут фром Цд,и нели треба точки да почнат да се појавуваат, 2-3-4-5 и коа можеш да стиснеш било што,е овде не се појавуваат точктие, се укочува, нејке и преку сејф моуд...

а да,има гаранција,али да не го носи,да пробаме ако знае некој што е,ако не крајно решение анхоч!

местиш у биос фирст боот дивајс,и иде она БООТ ФРОМ ЦД.. пресс ени кеј ту бут фром Цд,и нели треба точки да почнат да се појавуваат, 2-3-4-5 и коа можеш да стиснеш било што,е овде не се појавуваат точктие, се укочува, нејке и преку сејф моуд...

а да,има гаранција,али да не го носи,да пробаме ако знае некој што е,ако не крајно решение анхоч!

Епа тогаш ќе да е нешто до хардот. Претходно се супер си работело? Како дошло до ова?

Симни HDD Regenerator, направи бутабилно CD или USB, пробај тоа бутирај го, би требало да го поправи. Ако и тоа не се бутира, тогаш анхоч.

абе до сабајлево,до 3 саат работеше...прееска да го уклучи нејќе, ај ке пробам со ХДД регенератор,па ке пишам:vozbud:

Епа тогаш ќе да е нешто до хардот. Претходно се супер си работело? Како дошло до ова?

Симни HDD Regenerator, направи бутабилно CD или USB, пробај тоа бутирај го, би требало да го поправи. Ако и тоа не се бутира, тогаш анхоч.

аххх корун..да си жив и здрав, се опрај со хдд регенератор...поздрав

amd sempron 2600+.Abe kako nemozite da vidite pa se golemit tamu od desno imat ,ako me svativte.Aj odgovor brzo dajte zosto netov mi zavrsvit deneska.

amd sempron 2600+.Abe kako nemozite da vidite pa se golemit tamu od desno imat ,ako me svativte.Aj odgovor brzo dajte zosto netov mi zavrsvit deneska.

Абе дома имаш 15 инчен монитор? Затоа ти се гледа "големо" кај тебе?

Дај слика со подобра резолуција (се мисли на квалитет.... а и на големина, да речеме 1200х1024)

И пробај на други игри, види што ќе ти каже, ајде работи нешто...

ej so znacit ova ne svajkam
You Have: 1.61 GHz Performance Rated at 2.60 GHz i toa so kazvit deka imam 1 gb graficka a 256 mi e?

не се замарај со тоа...и ја иам амд на 2.2 гхз,па таму ми го покажува 3.2..не се замарај со тоа,уживај и сликата се глеа,нели кликаш еднаш,па уше еднаш и се чита :baeh:

Дали знаете колку се плаќа царина од Австралија за отпорници, кондензатори, транзисторчиња и такви работи??

Совет за 5.1 звучници у износ околу 2.000 - 2.500 ден...? :smir:

Дали знаете колку се плаќа царина од Австралија за отпорници, кондензатори, транзисторчиња и такви работи??

Нека ти ги пратат како gift, мислам дека така не се плаќа царина.А ако се водат како компјутерски компоненти, тогаш нема царина.

Edit:Проверив сега, слободни се од царина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom