Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лошо поставено прашање, и како што гледам ти имаш софтверски проблем, а не хардверски...Абе на мониторот ми препознава мене само десктопот а не и икони помош?
Ако може некој да ми даде појаснување во врска со меморијата, која е таа virtual memory, physical memory, и останатите, кои се сите набројани, поконкретно во случајот, која е нивната улога. Не сум лаик да не знам што е RAM и слично, но сепак сите овие подкатегории малку ме збунија. Инаку се работи за мојот лаптоп. :wink:![]()
Ако може некој да ми даде појаснување во врска со меморијата, која е таа virtual memory, physical memory, и останатите, кои се сите набројани, поконкретно во случајот, која е нивната улога. Не сум лаик да не знам што е RAM и слично, но сепак сите овие подкатегории малку ме збунија. Инаку се работи за мојот лаптоп. :wink:
Совет... Откако ке запали, не го гасни, прати го на Stand by. Пробај дали ке сака така да се вклучи.
Ако несака, имаш проблеми со матичната.
Fuck neki ni od stand by da go onadam koj ke dava 300 evra e maticna za ovaj
AKO IMATE NEKOJA SOLUCIJA DA SE PROBA PISETE PA AKO NISTO NE USPEJ TOGAS BI PORACAL MATICNA
Update: bez harddisk pali od prva i gasi(edno 100 pati go zapaliv i izgasiv ne pokazuva problem).
Korun? Sephiroth?
Дали имал некој проблем со Виста, конкретно да не се пали на почеток кога се лоадира, односно се укочува делот за лоадирање...
Пробано со пс2 тастатура, драјвери и слично но не функционира и мора преку Last Known Good да се пали.
Имал ли некој ваков проблем и што мислите, дали е возможно да е до хардвер, иако е тестиран и рам меморија и хдд и нема лоши сектори...
najverojatno saka format