Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај на Delux страната
btw ја имам едно проблемче незнам дали тука да го ставам или на некое друго место ако е грешка преместете го
За мојот нов компјутер...
Еве ги спецификациите
Motherboard:ASUS M2N-MX SE PLUS(Socket AM2+ nVidia nForce 430 MCP,HT2000 MT/s Dual-ch. DDR2 1066,PCI-E x16 slot,6-CH HD Audio 10/100 LAN,SATA 3GB/s,RAID,Vista Premium Ready Q-Fan)
RAM:4 GB DDR3
VGA:nVidia Shared 512 MB
HDD SATA2 300 GB Hitachi
Processor:AMD Athlon™ 64 x2 DualCore 6000+ 3.11 GHz
Е сега проблемот е тоа што на некои игри или програми графиката сецка.На пример кога ќе уклучам DOTA сецка од самиот старт...мислам дека нема шанси да е до процесорот проверив CPU Usage беше на 3 или 7% максимум.Значи графичката е интегрирана,ако знае некој до што може да биде забавувањето ова...нека пише
и купи си една графицка тој ком без графицка не е ком имаш добар ком а немаш графицка ај не зезај КУПИ СИ ГРАФИЧКА GeForce 8800 gtx ili gtx200,280 od ovie nekoja zemi
добар е за да ги играш игрите на медиум деталиовој добар е за игри?
Intel Core 2 Duo E5200 2.50Ghz 2MB
2GB 800Mhz
500GB SATA
DVDRW 22x Sata
Intel G31 Express chipset
nVidia 9500GT 512MB
добар е за да ги играш игрите на медиум детали
што не чини?
ај да ве прашам нешто, мада не сум сигурен дали е за тука прашањето. ако не е за тука кажете!
кога ќе го вклучам модемот (CableTel) одма ми се рестартира компјутерот. прво беше преку усб, па преку мрежната ама истото се случуваше. сега го уклучив на лап-топот и си работи без проблем т.е. не е до модемот. од Кејблтел ми вика тој, до компјутерот ти е, на една жена исто така и се дешаваше, па и цркна после. хард-дискот вика, ти е заебан! едно другарче пак вика, демек, до матичната плоча било....јас стварно немам појма до што може да е....без модемот, пц-то си работи без проблем! ај ако знаете нешто во врска со ова, помагајте...дали тука дали на пп/:helou:
Модемот ти е приклучен преку USB или преку LAN?
Ако ти е преку LAN, избриши ги драјверите од мрежната, побарај ги на интернет најновите и инсталирај ги. Би требало да ти се реши проблемот.