-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
И јаc ја имам истата фрка - 4гб рам шо не ги препознава на 32 битен ос (поточно 3098мб)...арно ама се фурам дека од кога ке турам 64 битен, дека нема да ми работат ко бајаги програми, драјвери и слично...а? Совет, мовет?![]()
Стрикно мислев на програми (ко Cubase, Nuendo, Kinetic, како и vst плагини и драјвери што идат со нив)...пошо сум читал дека наводно има веќе за 64битни направено модели, ама ај да си прашам ја сепак :wink:
едитттт
Btw ме интересира уште нешто
со оглед на тоа што се немав подновено едно 4-5 години со нов писи и нормално хардот си кркореше цело време, ме чуди тоа што и на овој новиов си крчка со некои тивки звуци, посебно коа го подига windows-от и при некои не до толку напнати проццеси! А ми зборат дека не треба наводно звук да испушти...е сеа му влегов со напнување и пунење на све живо и диво да видам дали ке рокне па да го мењаме ако неај и за ова ке ве молам шо како да ми одговори некој, пошо ја дудук сум
![]()
Ако се мислиш дали да одиш на 64 bit (не си пишал што процесор имаш) тогаш од сеа барај си тоа што ти треба дали го има во 64 bit. издание (драјвери, програми, алатки, чуда....)
Хардот незнам колку јаки и колку често и какви звуци ти праи, ама нормално е тоа. Ако очекуваш ептен ич да не пушта звук, тогаш исклучи го РС од струја