Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам Flatronez T710Bh монитор е сега казете ми како најлесно да го расипам и да не се поправа повеке, за да ми купат нов![]()
Имам Syncmaster 720n lcd монитор од пред 1.5 години... И пред некој ден се зезна. Почна да се автоматски ресетира екранот секоја секунда (Auto Adjustment), а сега пак вика Auto Adjustment Locked и се појавува на сред екран и трепка нон-стоп. Не работи ниедно копче на мониторот, ни за мени, ни за ништо. Проверив на интернет за слични проблеми и на доста луѓе се појавил овој проблем и немало лек за него освен гаранцијата, т.е. да го вратиш и да ти го сменат.. А мене ми е истечена, па ако има некој чаре за ова нека пише.![]()
Нов монитор![]()
Имам Flatronez T710Bh монитор е сега казете ми како најлесно да го расипам и да не се поправа повеке, за да ми купат нов![]()
18 godini imam i seriozno skam nov monitor ovoj e zimi majka
18 godini imam i seriozno skam nov monitor ovoj e zimi majka
разгледував низ цеовниците за компјутерски делови,ама никако да најдам матична со интегрирана графичка за 775 ддр2 и пци-е графичка, дај кажете некоја, до кај 4500,
anyone???
Отиди тука, разгледај го првиот компјутер горе-лево што е 7990 ден. Матичната на него е со интегрирана графичка, слот за PCI-X графичка, поддржува DDR2.......
само уште нешто,
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1768&modelmenu=1 оваа кај нас е 3200де, е сеа ако може да ја ѕирне некој,да ми каже шо мисли за неа??мислам со која графичка е блиску у перформанси??позз