nema мораш да ги наместиш на исправна матична и ке видиш што работи што не работи....Нема друг начин?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema мораш да ги наместиш на исправна матична и ке видиш што работи што не работи....Нема друг начин?
Купив нова батерија за лап топ. Се спакована (или наново пакована) и ја ставам сега во лап топов и вика 66% дека е . Не треба прв пат ко ќе ја ставам да биди 100% ?
Зависи, можда само површно си го исчистил вентилаторот на процесорот, треба да се извади комплет да се издува убаво, да се исчисти старата паста и остатоците што се на процесорот, да се нанесе нова паста и да се монтира убаво.Вчера само ми се исклучи компјутерот (статичен) и веќе не реагира. Пред 2 дена истото се случи, го отворив, го исчистив и проверив дали работи вентилаторот за ладење пошто изгледаше како да е прегреан, куќиштето беше топло. Го склопив и си работеше нормално и слушав дека кулерот работи. После тоа нормално работеше се до моментот кога се изгаси и веќе воопшто не реагира. Според мене проблемот е до напојувањето ваљда, некое мислење што би можело да е?
Направи како што ти рече батето над мене, ако пак прави проблеми дефинитивно напојувањето ти е или ќе ти рикне.Вчера само ми се исклучи компјутерот (статичен) и веќе не реагира. Пред 2 дена истото се случи, го отворив, го исчистив и проверив дали работи вентилаторот за ладење пошто изгледаше како да е прегреан, куќиштето беше топло. Го склопив и си работеше нормално и слушав дека кулерот работи. После тоа нормално работеше се до моментот кога се изгаси и веќе воопшто не реагира. Според мене проблемот е до напојувањето ваљда, некое мислење што би можело да е?
Пробај го компјутерот на друг монитор ако и таму се појавува, тогаш е до графичката, ако не тогаш ти е мониторот. И него пробај го на друг компјутер исто.Вака јас имам еден проблем со мониторот.На среде екран ми се јавуе тенка жолта линија од горе до доле.Коа ке го уклучам компјутер се појавуе.Еден човек ми рече дека ми е до графичката,друг вика вируси има му викам ја го чистам со антивирус сеа ми е форматиран и па се појавува.Незнам шо е работава ако знае некој шо му е нека каже или како да го попраам?Фала однапред.
Ако имаш две партиции и игрите ти се инсталирани кај што не ти е оперативниот систем , нема да ти ги дава во Add/Remove. Избриши ги папките мануелно кај што ти се инсталирани со Shift+ DeleteВо контрол панел не ми дава одредени апликации за бришење, Фифа13 , Dead Space 3 . и уште некој други не прикажува, во инсталационите фолдери исто така нема uninstall фајл ... како да ги избришам овие апликации алтернативно ?
како што врви времето се пократко ќе траи, батерија е потрошен материјалИмам едно прашање лаптопот ХП стар околу една година мислам дека батеријата брзо ми се празни откако ќе ја наполнам ( го исклувам и го полнам ) ми дава знак дека ќе ми работи нешто помалку од 2 часа. Сега незнам дали ми откажува батеријата или нешто многу ја троши лаптопот зш се мислам дека подолго траеше.
Имам едно прашање лаптопот ХП стар околу една година мислам дека батеријата брзо ми се празни откако ќе ја наполнам ( го исклувам и го полнам ) ми дава знак дека ќе ми работи нешто помалку од 2 часа. Сега незнам дали ми откажува батеријата или нешто многу ја троши лаптопот зш се мислам дека подолго траеше.