Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае autocad 2012 product key или активатор за да го активирам

Прашањево може ќе ви звучи смешно али мене деновиве ми ствара главоболка копчето за скролање надолу на лаптопот. Претходно имав една финта и колку толку успеваше, стискав посилно на копчето сега ни тоа не помага, па затоа ме интересира дали има некоја алтернатива , некое друго копче на тастатурата за таа намена или па ќе треба да купам глувче?

Принтерот не сака да штампа а не покажува дека има ерор. дали има некоја опциоја да се направи рестарт, можеби некој стиснал нешто.

Прашањево може ќе ви звучи смешно али мене деновиве ми ствара главоболка копчето за скролање надолу на лаптопот. Претходно имав една финта и колку толку успеваше, стискав посилно на копчето сега ни тоа не помага, па затоа ме интересира дали има некоја алтернатива , некое друго копче на тастатурата за таа намена или па ќе треба да купам глувче?
Каков лаптоп имаш?

Здраво...Сакам да прашам,која од овие 2 матични што се подолу напишани,ќе одговараат деловите од оваа M2N MX Se Plus.

M2N-MX Se Plus

-AMD AM2+ CPU Support Ready
- 2xDIMMs DDR2 1066/800/667/533
- NVIDIA GeForce6100 /nForce430 Chipset
- Integrated GeForce 6100 GPU
- 2000 / 1600 MT/s
- 1 x PCI Express x16 +2xPCI
- 2xSATA 3Gb/s with RAID Support
- 8x USB 2.0
- Conductive Polymer Caps in V-Core

Тие што мислам дека ќе одговараат:

-M2N-X Plus

-AMD AM2+ CPU Support Ready
- 2 x DIMMs, DDR2 1066/800/667/533
- NVIDIA GeForce6100 /nForce430 Chipset
- 2000/1600 MT/s
- 1 x PCI Express x16 +2x PCI Express x1
- 4 x SATA 3Gb/s with RAID Support
- 10 x USB 2.0
- Conductive Polymer Caps in V-Core

-M2N-VM DH

-AMD Socket AM2
-NVIDIA GeForce 6100 / nForce 430
-Dual DDR2 800/667/533
-1 x PCI Express x16 + 1 x PCI Express x1 + 2 x PCI
-Dual VGA: DVI-D and D-Sub
-8-channel HD Audio
-2 x 1394a ports

Ми откажа графичката и сега сакав да ја сменам на другата графичка т.е. е на интегрираната ако е така на нашиов јазик. :D Во BIOS сменив само во Initate Graphic Adapter и успеав да ја пуштам, дали само тоа треба да се смени или и нешто друго дополнително. Благодарам однапред. :)

Не треба ништо друго, освем драјвери да инсталираш ако веќе не си инсталирал.

Искуства со ACER лаптопи?

Здраво луѓе ми се истури вода врз лаптопот,сега не сака да уклучи пробав го отворив цел ги извадив сите делови ги сушев со фен,и матичната ја сушев наместив се и повторно не сака,изгледа матичната е изгорена,е сеа не ми е јасно како да дознаам во што е проблемот,ајде мала помош,Фала.

Барајќи лаптопи на интернет по нашиве најголеми ИТ-продавници, налетав на DD-Store. По се изгледа се увозници на големо, и имаат продажба само онлајн. Изборот е огромен, поголем од било која друга ИТ-продавница кај нас. Има некој од кај нив нешто купувано?

Барајќи лаптопи на интернет по нашиве најголеми ИТ-продавници, налетав на DD-Store. По се изгледа се увозници на големо, и имаат продажба само онлајн. Изборот е огромен, поголем од било која друга ИТ-продавница кај нас. Има некој од кај нив нешто купувано?

Кулер за CPU, +100ден беше за да ми го донесат до дома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom