П
Паган-др
Гостин
Има некој што користи HP 920 Ink на принтерот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај помош и за мене... инсталирав 7ца на лап топ DELL 3537 арно ама ниеден драјвер не ми фаќа пошто е 32 битен оперативниот а на официјалната страна на дел има само за 64 битен... некој да знае од кај можам да ги симнам драјверите???
или ке мора да си инсталирам 64 битна 7ца ?
Зошто, што е проблем?Има некој што користи HP 920 Ink на принтерот?
моментално се мачам и со 64 битниот.. нешто прифати нешто не... сеа со еверест конечно инсталирав драјвери за чипсетот - остана уште графичката... ке инсталира се ке помине инсталација и ке даде извичник на драјверот - сеа со еверест симнав нешто па ке видиме што ке се десиПоубаво стави си 64 битен Win7, 15 минути работа е преинсталацијата.
Или пробај од овде некој дравјер: http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Dell&m=Inspiron 3537&id=192318&l=en
Исто можеш и рачно да ги бараш за Audio, WLAN, по прозводителот (Atheros, Realtek итн).
Зошто, што е проблем?
Ќе осетиш разлика, солидни процесори се, јас го имам G2120 на 3.1GHz со GTX650Ti Boost графичка, ги тера супер сите понови игрици.
Исто и мојот предлог е како погоре G3220 + H81 матична, 4/8гб рам и солидна графичка, така да со малку пари може да си имаш солиден компјутер за гејмање![]()
Kaj vide deka mu predlagam za taa ploca 8 gb ram?na m2v mx se nemoze 8 gb ram
i jas ja imam maxsimum moze 4 gb 2x2 slota
дали на таблет acer icona b1 710 можи да се уклучи 3г усб стикче со помош на кабле? барав по интернет не можев да најдам никакво инфо....
провери на друг порт ако неска не ти чини усбто.Можеби ја утнав темева но искрено ми треба помош сега
Усбево како цд да ми се направиНе можам ни да го отворам ни да снимам нешто во него.. Еве слики за подетални информации
Прегледај го приврзокот 83913
Прегледај го приврзокот 83914
http://amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=40284&i=6&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action= што мислите за конфигурацијава, претежно за гејминг?
Acer b1-710moze drugar mi ima ist i moze za toa znam![]()
![]()
На колку време треба да се носи лаптопот на сервис за чистење? Го земав пред 2 години, уште го немам носено. Сакам да го однесам да го средат. Или може сам да го средам ако не е ништо комплицирано, некој да ми даде совет, пошто некако не верувам многу во сервисиве на АМЦ и остали.
Ако често време ти е во скут или на кревет/ќебе, тогаш на 3-6 месеци чистење инаку ќе прегрева. Чистење ти е менување термална паста и комплетно отварање на цел лаптоп за да се исчистат сите кулери.