Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vikris напиша:Се јавив во Сет, рекоа да се јавам за едно 15-тина дена, ама тешко дека ќе биде. Бај д веј, што им значи она гаранција 90 дена?
два денаSephiroth напиша:Ја би рекол дека е до мониторот. Колку е стар?
Па ако е 2 дена може фабрички да е со дефект. Најдобро нека ти го заменат ако е до него.CyberBop напиша:два дена
Таму баш во тој магацин нема друг монитор, најубаво е да си ги викнам сервисерите да видат што е, ама не ми се верува да е проблем до хардверот, да нема некоја заебанција да се мести по компјутерот? Мислам дека ја разбравте мојата макаJane напиша:Па ако е 2 дена може фабрички да е со дефект. Најдобро нека ти го заменат ако е до него.
Ако компјутерот ти е постар од мониторот, односно си го користел и претходно, а сега кога се земал нов монитор почнал да заебава тогаш дефинитивно е до мониторот.
Ако ти се истовремено купени, провери ако имаш друг монитор, да видиш дали е до него или до компјутерот.
Мислам и да го исчистиш нема многу да ти помогне, или па само привремено можеби. Дека читам ДВД-РОМ претпоставувам доста е старivan1real напиша:ме заебава двд ромот.цедето малце да е изгребано не го прима.освен да го чистам има некое друго чаре