- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 112
Го слушаш ли бип-от од биосот кога ќе го пуштиш компјутерот?
ако има бип.. провери ја графичката кај некој другар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го слушаш ли бип-от од биосот кога ќе го пуштиш компјутерот?
Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
работел другар на пцто,и му се изгаснаало одеднаш... кога го уклучил пак, почнало да свири,ТИИИИИИТТТТТ!!!! едно 5-6 секунди така... рамот???
Јас не можам да се стрпам до лето за нов ком,па ајде кажвејте колку пари е на ново gf8600gt.
Јас не можам да се стрпам до лето за нов ком,па ајде кажвејте колку пари е на ново gf8600gt.
Ијааа, немој толку да го појачуваш компјутерот![]()