Logitech е да 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е тој маус? Прогуглав и се појавуват само Logitech MX-518. Microsoft MX-518 нигде ни најдов ни слика, ни нишо. Ај ак не те мрзит постирај некоја слика да го видам шо маус е.![]()
Ак не е за овде прашањето, префрлајте одма.
Ми треба некој маус од 2000-3000денари кој ќе е убав за се, ама буквално за се. За игри, за работа, за такви работи.Значит, да не е стрикно само за гејминг или за незнам шо таму.
Па давајте предлози. :smir:
PS.
Овај би се вклопил во моите барања? :smir:
POMOSSSSSSSSSSSs. Neznam sto mu e na kompijuterot no se slucuva mnogu cesto. Si rabotam jas na mojot PC i mi se isklucuva sam.Sto mu e neznam. Probuvam da go priklucam deneska ne saka. Jas ce go priklucam toj se isklucuva. I edvaj nekako uspeav da go priklucam.. Ako znae nekoj da mi kaze sto mu e ako imal nekoj slicen problem.
Blagodaram odnapred.
POMOSSSSSSSSSSSs. Neznam sto mu e na kompijuterot no se slucuva mnogu cesto. Si rabotam jas na mojot PC i mi se isklucuva sam.Sto mu e neznam. Probuvam da go priklucam deneska ne saka. Jas ce go priklucam toj se isklucuva. I edvaj nekako uspeav da go priklucam.. Ako znae nekoj da mi kaze sto mu e ako imal nekoj slicen problem.
Blagodaram odnapred.
Може да биде поради прегревање. Отвори го куќиштето и подзачисти малку од прашина.
HEhehe "bog ke mmi pomogne so kom":pos2::pos2:
Blagodaram ke se obidam.
нема месец а ја да не прашам тука за мојата канта... го уклучувам пцто, си поминуваат оние цртките ВИндовс ХП и таман да ми се полави лог он скрин (да си изберам накој јузер да се уклучам) ми се појавува проклетиот БСОД...
page_fault_in_nonpaged_area -ете тоа пишува...на гугл прочитав,за ова викаат декем цркнал рамот...па да прашам некој исто да не му се случувало... одам да побарам некој ддр1 рам од другар...
нема месец а ја да не прашам тука за мојата канта... го уклучувам пцто, си поминуваат оние цртките ВИндовс ХП и таман да ми се полави лог он скрин (да си изберам накој јузер да се уклучам) ми се појавува проклетиот БСОД...
page_fault_in_nonpaged_area -ете тоа пишува...на гугл прочитав,за ова викаат декем цркнал рамот...па да прашам некој исто да не му се случувало... одам да побарам некој ддр1 рам од другар...
Уфффф колку е скуп ДДР 1 :nesum: