Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е тој маус? Прогуглав и се појавуват само Logitech MX-518. Microsoft MX-518 нигде ни најдов ни слика, ни нишо. Ај ак не те мрзит постирај некоја слика да го видам шо маус е. :pipi:

Мој еррор :)

Logitech MX-518

Mx518.jpg

Ак не е за овде прашањето, префрлајте одма.
Ми треба некој маус од 2000-3000денари кој ќе е убав за се, ама буквално за се. За игри, за работа, за такви работи. :) Значит, да не е стрикно само за гејминг или за незнам шо таму.
Па давајте предлози. :smir:

PS.

Овај би се вклопил во моите барања? :smir:

Би се вклопил во сите твои барања освен цената:pos2: Добри мауси за таа цена се Logitech MX518/G5 rev2 и Microsoft Intellimouse Explorer 3.0/Habu

POMOSSSSSSSSSSSs. Neznam sto mu e na kompijuterot no se slucuva mnogu cesto. Si rabotam jas na mojot PC i mi se isklucuva sam.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Sto mu e neznam. Probuvam da go priklucam deneska ne saka. Jas ce go priklucam toj se isklucuva. I edvaj nekako uspeav da go priklucam.. Ako znae nekoj da mi kaze sto mu e ako imal nekoj slicen problem.

Blagodaram odnapred.

POMOSSSSSSSSSSSs. Neznam sto mu e na kompijuterot no se slucuva mnogu cesto. Si rabotam jas na mojot PC i mi se isklucuva sam.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Sto mu e neznam. Probuvam da go priklucam deneska ne saka. Jas ce go priklucam toj se isklucuva. I edvaj nekako uspeav da go priklucam.. Ako znae nekoj da mi kaze sto mu e ako imal nekoj slicen problem.

Blagodaram odnapred.

Може да биде поради прегревање. Отвори го куќиштето и подзачисти малку од прашина.

Blagodaram odnapred.

Idi u crkva zapali sveka tri pati oce nas odi doma i PC- to ko novo :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Nosi go na servis, sto moze drugo :toe:

HEhehe "bog ke mmi pomogne so kom":pos2::pos2:

Blagodaram ke se obidam.

Има и многу „селска финта“: пробај со дезодоранс (воздух-притисок) да прснеш на cool-ерот.
Overheating е или на процесор или напојување .

wow jas nie mislam deka toa bi bilo dobra ideja...:toe:imas probano nekogas so dezodorans????Da ne ja zapalam cela kuka so dezodoransot vo strujata.?????:nenene::nenene::nenene::pos2::pos2::pos2::pos2:

Носи си го на сервис, се гледа дека не си многу по компјутерите, па не ти е најпаметно да чепкаш сам.

нема месец а ја да не прашам тука за мојата канта... го уклучувам пцто, си поминуваат оние цртките ВИндовс ХП и таман да ми се полави лог он скрин (да си изберам накој јузер да се уклучам) ми се појавува проклетиот БСОД...

page_fault_in_nonpaged_area -ете тоа пишува...на гугл прочитав,за ова викаат декем цркнал рамот...па да прашам некој исто да не му се случувало... одам да побарам некој ддр1 рам од другар...

нема месец а ја да не прашам тука за мојата канта... го уклучувам пцто, си поминуваат оние цртките ВИндовс ХП и таман да ми се полави лог он скрин (да си изберам накој јузер да се уклучам) ми се појавува проклетиот БСОД...

page_fault_in_nonpaged_area -ете тоа пишува...на гугл прочитав,за ова викаат декем цркнал рамот...па да прашам некој исто да не му се случувало... одам да побарам некој ддр1 рам од другар...

Може да е било каква форма на меморија, РАМ, графички РАМ, виртуелен РАМ(ти стои како pagefile.sys на хард дискот) и така натаму.

А влага во Safe Mode? Ако успееш да му влезеш, исклучи pagefile да видиш дали ке се упали нормално. Ако не, мењај компоненти дур не го најдеш кривецот.

Уфффф колку е скуп ДДР 1 :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom