Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
перката е здрава и мислам дека некаде закача ке видам а ако ја подмачкувам што точно да подмачкам ( кои дел )

Абе едно блиц прашање ... :pipi:
Вака сеа ... од пред едно недела дена звучната картичка почна да се понаша чудно додека не престана тотално да пушта звук на десниот ми звучник .... Сеа ... пробаф скоро се (што не бара некоја голема ментална активност) сеа сакам некој да ми каже дали да се трудам да го поправам или да си зеам нова ...
Бтв кратицата е вградена со матичната ... иии според мои први проценки џекот е сјебан ... али тоа че видиме понатака ... Ваши мислења ме интересираат ...

Вака сеа ... од пред едно недела дена звучната картичка почна да се понаша чудно додека не престана тотално да пушта звук на десниот ми звучник .... Сеа ... пробаф скоро се (што не бара некоја голема ментална активност) сеа сакам некој да ми каже дали да се трудам да го поправам или да си зеам нова ...
Бтв кратицата е вградена со матичната ... иии според мои први проценки џекот е сјебан ... али тоа че видиме понатака ... Ваши мислења ме интересираат ...

Баш дека е вградена неможеш да ја сменеш, ќе мора да купеш нова:toe:Ако ти праве конфликт со новата,ќе и направиш дисејбл преку биос

Баш дека е вградена неможеш да ја сменеш, ќе мора да купеш нова:toe:Ако ти праве конфликт со новата,ќе и направиш дисејбл преку биос

Па да де на тоа мислеф ... али друго пишаф је*оте ... :pos2:

Бтв Фала ... :smir:

Пробај кога ќе го приклучиш џекот (банана) мрдај го за да фати убаво контакт. Може не фаќа убав контакт како што треба. Пушти музика, внеси го тоа од звучките у џекот и мрдај го, прај му чуда додека не добиеш звук на двата звучника :)

Имам процесор:INTEL Celeron D,3.20GHZ,533 mhz FSB,256kb L2 cashe,а сакам да купам INTEL P4,3.20GHZ, 800mhz FSB, 2MB L2 cashe.Дали ако го сменам ке има голема разлика во перформанси?

Имам процесор:INTEL Celeron D,3.20GHZ,533 mhz FSB,256kb L2 cashe,а сакам да купам INTEL P4,3.20GHZ, 800mhz FSB, 2MB L2 cashe.Дали ако го сменам ке има голема разлика во перформанси?

Ќе имаш и тоа ептен голема :)

s.JPG

Зошто на ова графичка не ми ја игра фар крај 2, звук имам брзо се одвива играта (стегав само ентер и почна) ама слика немам, само црно седи, играва бара пиксел шејдер 2.0, на една веб страна прочитав дека и ова мојава графичка го подржува тоа, чаре некој?

Прегледај го приврзокот 8900

Зошто на ова графичка не ми ја игра фар крај 2, звук имам брзо се одвива играта (стегав само ентер и почна) ама слика немам, само црно седи, играва бара пиксел шејдер 2.0, на една веб страна прочитав дека и ова мојава графичка го подржува тоа, чаре некој?

Многу ти е слаба графичката за таа игра. X550!!!

Ти треба минимум 3850 за да ја играш пристојно и на солиден фрејм рејт.

Прегледај го приврзокот 8900

Биди среќен кантер што играш :)

Лол, халф лајф 2 ја играм. Фар Крај на вери хај, ја играм без проблем.

Ми требаат димензии за сам да си направам вуфер...Поточно за овој модел RCF 4PRO7001A VISION

Imam mobo ASUS P5GPL X SE koja podrzuva najmnogu 400 MHz Ram memorija dali toa znaci deka ako imam dve stikcinja treba da se po 200 ili moze i dvete od 400?(FSB 800/533)

Треба да имаш две "стикчиња" секое по 400mhz.То ест DDR-400.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom