- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
перката е здрава и мислам дека некаде закача ке видам а ако ја подмачкувам што точно да подмачкам ( кои дел )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе едно блиц прашање ...
Вака сеа ... од пред едно недела дена звучната картичка почна да се понаша чудно додека не престана тотално да пушта звук на десниот ми звучник .... Сеа ... пробаф скоро се (што не бара некоја голема ментална активност) сеа сакам некој да ми каже дали да се трудам да го поправам или да си зеам нова ...
Бтв кратицата е вградена со матичната ... иии според мои први проценки џекот е сјебан ... али тоа че видиме понатака ... Ваши мислења ме интересираат ...
Баш дека е вградена неможеш да ја сменеш, ќе мора да купеш новаАко ти праве конфликт со новата,ќе и направиш дисејбл преку биос
Абе едно блиц прашање ...
Вака сеа ... од пред едно недела дена звучната картичка почна да се понаша чудно додека не престана тотално да пушта звук на десниот ми звучник .... Сеа ... пробаф скоро се (што не бара некоја голема ментална активност) сеа сакам некој да ми каже дали да се трудам да го поправам или да си зеам нова ...
Бтв кратицата е вградена со матичната ... иии според мои први проценки џекот е сјебан ... али тоа че видиме понатака ... Ваши мислења ме интересираат ...
Имам процесор:INTEL Celeron D,3.20GHZ,533 mhz FSB,256kb L2 cashe,а сакам да купам INTEL P4,3.20GHZ, 800mhz FSB, 2MB L2 cashe.Дали ако го сменам ке има голема разлика во перформанси?
Прегледај го приврзокот 8900
Зошто на ова графичка не ми ја игра фар крај 2, звук имам брзо се одвива играта (стегав само ентер и почна) ама слика немам, само црно седи, играва бара пиксел шејдер 2.0, на една веб страна прочитав дека и ова мојава графичка го подржува тоа, чаре некој?
Прегледај го приврзокот 8900
Зошто на ова графичка не ми ја игра фар крај 2, звук имам брзо се одвива играта (стегав само ентер и почна) ама слика немам, само црно седи, играва бара пиксел шејдер 2.0, на една веб страна прочитав дека и ова мојава графичка го подржува тоа, чаре некој?