Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala, gade!:helou: A toa sto procesorot e na 533 MHz FSB a DDR Ramot mi ima 200 MHz bandwidth?Mislam deka za najbrza rabota trebase da bidat isti. Fala odnapred![]()
ПОМОШ!Кога го уклуцам лап топот и многу бавно се стартуваат тие startup programs и ги снимам дриверите од цд-то се снимаат ама после рестарт пак ги нема на пр.звуцницето знам дека е вирус имав Бит Дефендер ама нешто се расипа и после некое време ова почна да ми го прави !казувајте некој спас или ке морам да го форматирам ,сега пробам со AVG i TERMINATOR да го очистам малце ама казете некоја програма за да ми го поправи плс
Фала однапред!
pomos! kompjuterot mnogu mi koci i hard diskot grci koga ke otvaram nekoj folder ili nesto drugo:uvo:
поарно вистаAj вака сеа... на лап топ конфигурацијата е:
Core 2 Duo 1.6Ghz
4GB RAM
Integrated GMA x3100 up to 384 MB на графичка
250HDD
Тоа би требало да му се бутне виндовс со 64битна платформа, така?
Aбе па и тоа планирам да ставам али незнам дал 64 битна или 32 битна платформа... се плашам дека ако ставам 32 битна нема да ми ги препознае сите 4GB од рамотпоарно виста
Aбе па и тоа планирам да ставам али незнам дал 64 битна или 32 битна платформа... се плашам дека ако ставам 32 битна нема да ми ги препознае сите 4GB од рамот
имам едно фајлче никако не можам да ги зибришам кога ќе пробам да ги избрижам ми праи cannot delete како да ги зибишам?