iLoveРАКОМЕТ
kajganer
wot, немам ништо .. само што ја инсталирав..
Едит: Направих не се секирајте.
Едит: Направих не се секирајте.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе пробам да ја реинсталл ако не бива ништо од тоа пак ќе побарам помош.Реинсталл?
abe gi pisam serverite i ne mi gi dava HELP
хмм знае некој зошто кога ја инсталирам цс инсталирам пачот се ја оклучувам hl.exe не ми работипробав 2,3 реинстал не бидува.помош?
Како да направм сервер а да не плаќам??
Пред некој ден симнав кантер и кога играм на сервери без sxe се оди одлично, но кога ќе го вклучам sxe-то тогаш не можам да влезам во кантерот. Да не знае некој до што може да биде?
Бтв. Не е до антивирусот бидејќи го исклучив и пак немаше промена.
Што оперативен систем користиш. Која верзија на sXe. Пробај со фикс (ако има излезено) и сл.
Користам "Last XP", а верзијата на sxe-то е 8.0.
sXe Injected This software works on the following operating systems: Windows 2000, Windows XP SP1/SP2/SP3, Windows Vista SP1/SP2 and Windows 7.
sXe Injected is compatible with Steam and NoSteam47/48 servers/clients.
sXe Injected is not compatible with Cheating-Death, VAC, VAC2.
sXe Injected for the moment is not compatible with 64bits operating systems.
Гледам го подобриле. Порано само на xp service pack 2 работеше, или евентуално со некој фикс за Vista. Kако и да е, имаш 3 верзии од 8та (фиксови). Пробај со сите. И, ти дава ерор некој кога се обидуваш да влезеш?
Пачот види...Каков пач имаш?Decki, probuvam da se vklucam CS online ama ne odi. Probav se i sxe injected, i odam vo favorites, add server , pisuvam id server, klikam ok no ne ja dava opcijata za connect. Pomos?!?!?!