Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
луѓе имам еден проблем,одам за да аднам сервери праам copy-paste и стегам add server ама не ми го покажува.Се пробувам преку конзола со connect,пак не чинит.

Симни си ја кантер со Non Steam v32 или v36 patch.

Тоа нема веза пачот.Јас играм со в21 пач даунлоадиран од кгн-гејминг.ком и ми се покажуваат серверите.Иначе пробај реинстал на кантер во друг драјв.. ако имаш Це и ДЕ ако ти е во ЦЕ сеа делејт и со ЦЕЦЕ Клинер избришај од регистрите и инсталирај во ДЕ.Кажи ми што ке биде?

Тоа нема веза пачот.Јас играм со в21 пач даунлоадиран од кгн-гејминг.ком и ми се покажуваат серверите.Иначе пробај реинстал на кантер во друг драјв.. ако имаш Це и ДЕ ако ти е во ЦЕ сеа делејт и со ЦЕЦЕ Клинер избришај од регистрите и инсталирај во ДЕ.Кажи ми што ке биде?

Со v32 или v36 10000000% ќе му биде се како што треба, затоа што нема врска пачот....

Dali moze da se igra CS 1.6 Non Steam na Windows 7 ??

Jas imam Windows 7 i ja instalirav cs ama nesto nejke da se igra ne se pravi grafikata . nesto nestima :nesvest:

Pomagajte !!

Screenshot nema nisto da pomogne . ednostavno nemozam da napravam rezolucija na OpengGl koga ke go uklucam kanterot da igram se isklucuva i tolku

Screenshot nema nisto da pomogne . ednostavno nemozam da napravam rezolucija na OpengGl koga ke go uklucam kanterot da igram se isklucuva i tolku

Симни друга кантер со понов пач, па пробај.

Јас имам кантер со v32 пач и уште една кантер со v36, двете се играат без никаков проблем (на Windows 7)

Симни друга кантер со понов пач, па пробај.

Јас имам кантер со v32 пач и уште една кантер со v36, двете се играат без никаков проблем (на Windows 7)

Ja go imam instalirano pacot v.23

ako mozes preku pp pratimi link za patch v.36 ili v.32

I ako mozes prati mi link od kade sto si go simnal toj CS sto moze da se igra na windows 7

Ja go imam instalirano pacot v.23

ako mozes preku pp pratimi link za patch v.36 ili v.32

I ako mozes prati mi link od kade sto si go simnal toj CS sto moze da se igra na windows 7

Незнам од кај ги најдов тие кантер, негде по Google или Rapidshare барав, а инаку сите кантер верзии можат на Windows 7.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom