Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто кога сакам да влезам на некој сервер ми го пишува ова: Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs from the server's

Помош Плиис?

хмм знае некој зошто кога ја инсталирам цс инсталирам пачот се ја оклучувам hl.exe не ми работи:@ пробав 2,3 реинстал не бидува.помош?

Пред некој ден симнав кантер и кога играм на сервери без sxe се оди одлично, но кога ќе го вклучам sxe-то тогаш не можам да влезам во кантерот. Да не знае некој до што може да биде?
Бтв. Не е до антивирусот бидејќи го исклучив и пак немаше промена.

хмм знае некој зошто кога ја инсталирам цс инсталирам пачот се ја оклучувам hl.exe не ми работи:@ пробав 2,3 реинстал не бидува.помош?

Види локација кај ти се инсталира, треба да е во фолдерот на самата игра.

Како да направм сервер а да не плаќам??

Освен домашен, друг начин нема. А за над 4 луѓе да играте ко луѓе без лаг ти треба добра машина и солидна интернет конекција. Има тема за креирање дедикејтет сервер во подфорумов, разгледај.

Пред некој ден симнав кантер и кога играм на сервери без sxe се оди одлично, но кога ќе го вклучам sxe-то тогаш не можам да влезам во кантерот. Да не знае некој до што може да биде?
Бтв. Не е до антивирусот бидејќи го исклучив и пак немаше промена.

Што оперативен систем користиш. Која верзија на sXe. Пробај со фикс (ако има излезено) и сл.

Користам "Last XP", а верзијата на sxe-то е 8.0.

sXe Injected This software works on the following operating systems: Windows 2000, Windows XP SP1/SP2/SP3, Windows Vista SP1/SP2 and Windows 7.
sXe Injected is compatible with Steam and NoSteam47/48 servers/clients.
sXe Injected is not compatible with Cheating-Death, VAC, VAC2.
sXe Injected for the moment is not compatible with 64bits operating systems.

Гледам го подобриле. Порано само на xp service pack 2 работеше, или евентуално со некој фикс за Vista. Kако и да е, имаш 3 верзии од 8та (фиксови). Пробај со сите. И, ти дава ерор некој кога се обидуваш да влезеш?

sXe Injected This software works on the following operating systems: Windows 2000, Windows XP SP1/SP2/SP3, Windows Vista SP1/SP2 and Windows 7.
sXe Injected is compatible with Steam and NoSteam47/48 servers/clients.
sXe Injected is not compatible with Cheating-Death, VAC, VAC2.
sXe Injected for the moment is not compatible with 64bits operating systems.

Гледам го подобриле. Порано само на xp service pack 2 работеше, или евентуално со некој фикс за Vista. Kако и да е, имаш 3 верзии од 8та (фиксови). Пробај со сите. И, ти дава ерор некој кога се обидуваш да влезеш?

Ок ќе пробам со ново sxe. Инаку не ми дава никаков ерор. Едноставно ја палам иконата, почнува да лоадира како да ќе ја стартува играта и толку. Не ја пали.

Decki, probuvam da se vklucam CS online ama ne odi. Probav se i sxe injected, i odam vo favorites, add server , pisuvam id server, klikam ok no ne ja dava opcijata za connect. Pomos?!?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom