Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
озбилен сум ако сакаш ќе ставам и слика тоа ми го дава на македонски сервер дека сум баниран демек

озбилен сум ако сакаш ќе ставам и слика тоа ми го дава на македонски сервер дека сум баниран демек
Најверојатно си сркнал динамичен бан, а динамичен бан не се дава за џабе ;)

Најверојатно си сркнал динамичен бан, а динамичен бан не се дава за џабе ;)

Wait, what? Oбјасни за тој динамичен бан..

A детево го банирале на српски сервер, а неможе да игра на МАХ. Не гледам конекција.

Да, динамичен бан. Можеш да смениш ип ама пак ќе те кика...
Не знам дали ти го банира кантерот или виндовсот + ип.
wot можеби макс и тој српскиот сервер го користат истиот плагин и затоа не може да игра.

Да, динамичен бан. Можеш да смениш ип ама пак ќе те кика...
Не знам дали ти го банира кантерот или виндовсот + ип.
wot можеби макс и тој српскиот сервер го користат истиот плагин и затоа не може да игра.

Koлку што прочитав прееска, кантерот. Ти зачувуваат sort of id у config-от.
steveNNN, пробај избриши го. И кажи резултатите.

Наидов на многу плагини, ќе прочитам повеќе later.

kako da go siklucam reklamiranjeto go staviv fudbal serverot i stiskam za sprej i se reklamira serverot i dobiv ban na funmap :( ako moze neka me odbanira nekoj IP:192.168.1.65
Направи реинстал на играта.
Избриши ја на цело од компјутерот, и инсталири ја одпоново, ќе ти се среди.

kako da go siklucam reklamiranjeto go staviv fudbal serverot i stiskam za sprej i se reklamira serverot i dobiv ban na funmap :( ako moze neka me odbanira nekoj IP:192.168.1.65
koga ke go odam vo options i da ja stavam slikata mi se gasi cs nz zosto!!!Pisi ako znaes nesto

200 минути си баниран, ке ти помине.

Направи реинстал на играта.
Избриши ја на цело од компјутерот, и инсталири ја одпоново, ќе ти се среди.

Или само реинстал на пачот. Односно, инсталираш нов врз постоечкиот.

Помош нешто во последно време сред партија имам добар пинг највеќе 30-40 и наеднаш 4-5 секунди ми замрзнува па пак си продолжува.
Решение ?

Помош нешто во последно време сред партија имам добар пинг највеќе 30-40 и наеднаш 4-5 секунди ми замрзнува па пак си продолжува.
Решение ?

го нетот ти е. Истото ми се случуваше преги кај мене. Бидејки нетот кај мене е shit ке се окочи 3-4 секунди и пак ке продолже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom