- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
jos 1 kako da si stvam moze ime?:nesum:
Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jos 1 kako da si stvam moze ime?:nesum:

probav i ne uspeva go staiv tamu ja uklucuem odam da vidam dali ja ima i ja nemase sto da pravam pisi pobrzo pls!!!Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово

Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово
probav i ne uspeva go staiv tamu ja uklucuem odam da vidam dali ja ima i ja nemase sto da pravam pisi pobrzo pls!!!
Дали снае некој сто требам на программот sxe 7.4 да му писам на consula за да работит ???? ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ
Да,а за тоа што ти пишува у конзола SXE WORKING OFFLINe или слично,игнорирај го,нормално е така да пишува.1) Го уклучуваш програмот
2) Ја пушташ кантер
3) Играш (програмот си работи у позадина)
Побарај тука, мислам дека таму ќе добиеш драјвери.Aj ke ve molam pratete po PP najnovi driveri za GeForce 8600 GT , ne e temava za toa ali ne znam kaj da se obratam :back:
Aj ke ve molam pratete po PP najnovi driveri za GeForce 8600 GT , ne e temava za toa ali ne znam kaj da se obratam :back: