А
Ајсшутер
Гостин
ама на тој што ме банираа е српски ја неможам да влезам на максадсл се чудам како ?
Не верувам дека може така и ако си баниран на Макс неможе да ти пишува на српски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама на тој што ме банираа е српски ја неможам да влезам на максадсл се чудам како ?
Најверојатно си сркнал динамичен бан, а динамичен бан не се дава за џабеозбилен сум ако сакаш ќе ставам и слика тоа ми го дава на македонски сервер дека сум баниран демек
Најверојатно си сркнал динамичен бан, а динамичен бан не се дава за џабе![]()
Да, динамичен бан. Можеш да смениш ип ама пак ќе те кика...
Не знам дали ти го банира кантерот или виндовсот + ип.
wot можеби макс и тој српскиот сервер го користат истиот плагин и затоа не може да игра.
Направи реинстал на играта.kako da go siklucam reklamiranjeto go staviv fudbal serverot i stiskam za sprej i se reklamira serverot i dobiv ban na funmapako moze neka me odbanira nekoj IP:192.168.1.65
kako da go siklucam reklamiranjeto go staviv fudbal serverot i stiskam za sprej i se reklamira serverot i dobiv ban na funmapako moze neka me odbanira nekoj IP:192.168.1.65
koga ke go odam vo options i da ja stavam slikata mi se gasi cs nz zosto!!!Pisi ako znaes nesto
Направи реинстал на играта.
Избриши ја на цело од компјутерот, и инсталири ја одпоново, ќе ти се среди.
Помош нешто во последно време сред партија имам добар пинг највеќе 30-40 и наеднаш 4-5 секунди ми замрзнува па пак си продолжува.
Решение ?