- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 3
koj dava dobar clan neka pise
pls dajte:helou:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj dava dobar clan neka pisepls dajte:helou:
problemot lesno se resava samo idi u kontrolite use defaults i napraj si gi i apply pa OK i ke bidekako da go siklucam reklamiranjeto go staviv fudbal serverot i stiskam za sprej i se reklamira serverot i dobiv ban na funmapako moze neka me odbanira nekoj IP:192.168.1.65
Koлку што прочитав прееска, кантерот. Ти зачувуваат sort of id у config-от.
steveNNN, пробај избриши го. И кажи резултатите.
Наидов на многу плагини, ќе прочитам повеќе later.
малце поубао ако може да објасниш не те сватив ?
Oди у фолдерот на играта..
Valve\cstrike и избриши го config фајлот.
Потоа намести си пак контроли и остало во options.
Тие зачувуваат некаков id ваљда, пример ти си 1234567890, и кога пробуваш да се конектираш, има ваква листа која содржи банирани id's и те преусмерува.
Би бил среќен ако работат на тој принцип. Ботски е.
Друг начин да те банираат на mac address. Иако појма немам како можат да ти ја дознаат преку amx модот.
Пак помош
Незнам што е работава по којзнае кој пат ги ставам кајгана па и други сервери во фејворитес и секое ново уклучување ми се бришат.
ako imas setup od pachot instalirajsigo uste ednes nama da bide loso :smir:
Ќе го симнам денеска или утре па ќе кажам што било сепак фала.
Oди у фолдерот на играта..
Valve\cstrike и избриши го config фајлот.
Потоа намести си пак контроли и остало во options.
Тие зачувуваат некаков id ваљда, пример ти си 1234567890, и кога пробуваш да се конектираш, има ваква листа која содржи банирани id's и те преусмерува.
Би бил среќен ако работат на тој принцип. Ботски е.
Друг начин да те банираат на mac address. Иако појма немам како можат да ти ја дознаат преку amx модот.