Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види од играта да не ти е напраено fps_max 70 (у конзолата тоа).Јас имам ATI Catalyst control center како контрол панел за мојата графичка. E sega V sync нема како опција ... Има друго чаре за 100 фпс? Инаку во моментов ми е 70 фпс
Види од играта да не ти е напраено fps_max 70 (у конзолата тоа).
Фала богу дека ќе види разлика, и да пиши фпс макс 70 пак ќе има разлика.И ја мислев така првата недела . Играј една недела на 100 фпс , после пиши фпс мах 30 , ке видиш разлика , прво , мета не ти се шири со сто кога пукаш, после како што рече Џеки за менувајне, итн итн![]()
да де , јасно , само така пишав пошто КИНДЕР рече не e нешто посебно.Фала богу дека ќе види разлика, и да пиши фпс макс 70 пак ќе има разлика.
Не му замерувај него, си страда од умот, плус и набче е. :push:да де , јасно , само така пишав пошто КИНДЕР рече не e нешто посебно.
cl_showfps1 , cl_showfps1a kako se pisuvase u konzola da ti gio pokazue fpsto i za da ti go skrie???
cl_showfps1 , cl_showfps1
ако сакаш подетално , net_graph3 i net_graph0 зависи како сакаш
Нема веза, играта е лимитирана на 60 fps. Се над 60 е пребрзо за енџинот на играта, ако доста добро гледаш може да забележаш некои фрејмови да се побрзи од други, итн.
За над 60ка да добиеш, потребни се 2-3 твика.