Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Хех, јас што велам, тој пак исто. :) Зошто се користи V-Sync? Наместо V-Sync се става лимит на играта. :) Бидејки таа точка е оптималната за играта.

Како да вратам нормално, ни да ми покажува фпс ни да ми бидат бели буквите ????

па тоа што си сменил врати го како што било.....

Па како што е фабрички :) хехе
Не бе знаеш зашто ги менјам, откога пишав шифриве од тогаш имам лаг 400-500 мерам брзина на нетот 788 брзината,а лаг многу, и сеа сакам да вратам ко што беше да видам дали од тоа ми крева лаг, што не верувам дека е така, ама да пробам ...
Дај ако не кажи ми ги и шифрите за намалуванје на лагот ....

Не му замерувај него, си страда од умот, плус и набче е. :push:

ауу извини ...вие прилепчаните нај јаки сте "повеке од про" се сеќаваш на пивото што ми го должиш ?:):back:

бај да веј чекај ке ја осетам разликата без гајле :)

Зајакот му рекол на магарето има големи уши :pos: :pos: :pos: :pos:
Ха ха ха, демек јас болен од умов сум? За наб барем во споредба со тебе и со него не сум бухуху. :):)

Ха ха ха, демек јас болен од умов сум? За наб барем во споредба со тебе и со него не сум бухуху. :):)

и фиќото е побрзо од ферари и мерцердес....
така и ти од нас :)

ЉоЉ ЉоЉ ЉоЉ ЉоЉ

abe kako da snimam i gleda demo od C.S.

За да снимиш пиши во конзола „record име на демото“ , а за да го гледаш демото oтвори конзола и пиши „playdemo име на демо.dem“... Демо фајловите ти се наоѓаат во фолдерот „cstrike“ во фолдерот кај што ти е снимена играта... :helou:

За да снимиш пиши во конзола „record име на демото“ , а за да го гледаш демото oтвори конзола и пиши „playdemo име на демо.dem“... Демо фајловите ти се наоѓаат во фолдерот „cstrike“ во фолдерот кај што ти е снимена играта... :helou:

CEK MALCE koe ima record i koe ime ne te svakam?

record 4iter

Тоа го пишуваш и снимаш, коа ќе си готов пишеш stopdemo и одиш у ЦСтрике фолдеро и го бараш демото и готово.

CEK MALCE koe ima record i koe ime ne te svakam?

Па уклучуваш кантер па отвараш конзола копчето врз таб се нарекува конзола потоа пишуваш record и името како сакаш да ти биде зачувано снимањето на пример record kajgana после кога ке сакаш да завршиш пак во конзола ке пишеш stop и името кое си го пишал предходно во вој случај stop kajgana после кај што ти инсталирана играта во кантер ке си го бараш името што си го пишал и после во конзола playdemo и името.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom