- Член од
- 7 март 2008
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 0
abe moze li da se stava sxe injected na dedicated server i ako moze kazete kako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што пробуваш да играш на стим сервери ако немаш стимPomagajte ve molam.Problemot e toa deka koga ja imav kanter pred da go formatiram hd-ot mozev da praam hlds server so 23 patch.Sea ne mozam probav i so najnoviot no mi vika could not establish connection to Steam servers.pls help fala fala fala odnapred
Pomagajte ve molam.Problemot e toa deka koga ja imav kanter pred da go formatiram hd-ot mozev da praam hlds server so 23 patch.Sea ne mozam probav i so najnoviot no mi vika could not establish connection to Steam servers.pls help fala fala fala odnapred
Probav i so toj ama istoto mi go vikase.Ke probam use ednas.Ama rabotata e so site so ke sakaat da igraat kaj mene ke im treba patch 32 taka?dodeka porano mozese od najobicnata 1.6
kevin(stef) brat i od kaj mene nejke da kreira ti teknuva neli kreiram od statiot pc ne e do kanter site gi simnav i 23 i 32 dzabe do pc to e
Има ли некој што си праи сервер по дома, и игра со другарите, а на серверот да се повеќе од 5 души вкупно?
Ме интересира дали тогаш има голем лаг, пошто кај мене кога сме до 4ца, лаг има до 60, а ако влезе 5ти играч, одма лагот иде на 2000-3000 и не паѓа се додека не искочи барем еден. Значи повеќе од 4ца неможеме да играме никако...
Некој да каже совет, fix, AMXmodX plugin, нешто слично... како да го опраам ова, и дали го има некој друг истиов проблем.
mene kupi mi chivas i server so amx mod ke ti napraam![]()