Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај момци и на мене ми треба помош..

Секојпат кога ќе влезам да играм на некој интернет сервер ме кикнуват оти имам голема латенција, дали некој може да ми каже како да га намалам таа латенција нервози се наполнив веќе.

Па зависи прво од твојот нет , второ од серверот на кој играш , проби на кајгана мислам дека ке немаш . .

cs.kajgana.com:27015
cs.kajgana.com:27020

Ај момци и на мене ми треба помош..

Секојпат кога ќе влезам да играм на некој интернет сервер ме кикнуват оти имам голема латенција, дали некој може да ми каже како да га намалам таа латенција нервози се наполнив веќе.

Имаш и една тема, за средување на пингот.
Се пишуваа некој работи у конзола, ме мрзи да ја најдам али у кантерстрајк подфорумот е, потерај :)

Ми треба линк за довнлоад на пачот нешто чачкав и ми се избриша ЦС ај ако може линк само побрзо..1„!!!

Тханкс.. Со мало задоцнување но сврши работа

PS: Ми требаше за CW но ја одложивме за денес со ВиП

Немора со програма , го снимаш демото во цс фолдерот , го копираш името , и после отвораш ЦС и во конзола view demo и пасте на името му правиш и додаваш на крајот .dem
Pr: ако демото се вика Light_Arow botot:) во конзола пишуваш view demo Light_Arow botot.dem :)

aj kazi mi nekoj zasto koga napram demo so fraps ne mozam da gi gleam na winap ili windows ili real player :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom