Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемот е до интернетот,имаш бавен интернет брат :)

Имам јас еден мал проблем :)Барам да купам сервер,ама преку интернет не сум сигурен.Не ми текнува кој ми рече дека Алак прави сервери.Дали некој од кгн може да ми даде колку пари е 1 сервер за 12 души ?

И нема логика до 4 души да е супер, над 4ца на сервер да забегава.
До пред некој месец се си беше топ.

Р.Ѕ. Интернетот ми е 4 Mbps :helou:

јас можам да ти направам еден DIDACTED за тебе цената е 4 пива?
Пристајеш :)?

Хахаха да е за 4 пива арно ќе е :) Ако сакаш и 10 ке ти купм,ама серверот да е за 18 играчи :)

Некој нешто да препорача на кој windows, кој service pack да го ставам, која верзија на кантер најточно, кој нон стим пач.... Како да си напраам најнормален сервер за повеќе од 5 души да си играме :)

Знае некој како да најдам cs-steam , колку пари ово оно како се движат работиве околу Стим . . ај некој ако знае нека кажи да објасни малце

На интернет може да ја купиш али треба кредитни картички она-вона, а за во Струмица види во МегаСофт :>)

Знае некој како да најдам cs-steam , колку пари ово оно како се движат работиве околу Стим . . ај некој ако знае нека кажи да објасни малце

steam.com мислам дека беше сајтот, иначе ти треба кредитна картичка за да порачаш, Basic верзијата - Кантер 1.6 без разни додатоци ти е 9-10 евра...

Некој нешто да препорача на кој windows, кој service pack да го ставам, која верзија на кантер најточно, кој нон стим пач.... Како да си напраам најнормален сервер за повеќе од 5 души да си играме :)

Корун најдобро сите 5ца купете стим и нема да имате никакви проблеми нити сервис пак ниту ништо :)..:helou:

Корун најдобро сите 5ца купете стим и нема да имате никакви проблеми нити сервис пак ниту ништо :)..:helou:

Финтата е без пари. До пред некое време игравме на мој сервер по 12-13 души со лаг до кај 60 негде, БЕЗ СТИМ и такви срања, и се си беше топ.

Помагајте, од кај да далондирам пач за кантер v32, дајте линк...

Дали некој може да ми даде Amx Mod како на Кајгана серверите ? Јас имам еден Amx Mod ама глупо е што само има кој си го пукал и кој те пука... :)

daj nekoj link direkno donwloat za da gi menjam igracite na kanter dosadno mie so tie terorite sakam drugi da stavam daj link nekoj ako zne :toe:

daj nekoj link direkno donwloat za da gi menjam igracite na kanter dosadno mie so tie terorite sakam drugi da stavam daj link nekoj ako zne :toe:

Еве прорчкај тука, можда ќе најдеш нешто, ако не пиши на гугл, ќе ти најде и некои други линкови ...

И не заборавај бекап да си направиш, зашто може да се заебеш :helou:

Еве прорчкај тука, можда ќе најдеш нешто, ако не пиши на гугл, ќе ти најде и некои други линкови ...

И не заборавај бекап да си направиш, зашто може да се заебеш :helou:
hehehe fala ama znes so sum najdel za awp da iam zum kao deagle WoW :smir: ee sea samo bes zum ke tepam :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom