- Член од
- 7 март 2008
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 0
abe moze li da se stava sxe injected na dedicated server i ako moze kazete kako
Па што пробуваш да играш на стим сервери ако немаш стимPomagajte ve molam.Problemot e toa deka koga ja imav kanter pred da go formatiram hd-ot mozev da praam hlds server so 23 patch.Sea ne mozam probav i so najnoviot no mi vika could not establish connection to Steam servers.pls help fala fala fala odnapred
Симни си ја кантер со non-steam v32.1Pomagajte ve molam.Problemot e toa deka koga ja imav kanter pred da go formatiram hd-ot mozev da praam hlds server so 23 patch.Sea ne mozam probav i so najnoviot no mi vika could not establish connection to Steam servers.pls help fala fala fala odnapred
Kај мене се си е супер, ја користам 32.1 верзијата, а финтата е тоа што ако некој ја нема баш таа верзија, кога ќе проба да влезе кај мене на сервер, ќе почека некои 10 мин. за да префрли некои фајлови од мене кај него, т.е. од мојата верзија да ја апдејтува неговата, и после се е ОК.Probav i so toj ama istoto mi go vikase.Ke probam use ednas.Ama rabotata e so site so ke sakaat da igraat kaj mene ke im treba patch 32 taka?dodeka porano mozese od najobicnata 1.6
Не би требало да е ништо до РС, мене се ми е супер со 32.1. Си правам dedicated server, и толку! :helou:kevin(stef) brat i od kaj mene nejke da kreira ti teknuva neli kreiram od statiot pc ne e do kanter site gi simnav i 23 i 32 dzabe do pc to e
Проблемот е до интернетот,имаш бавен интернет братИма ли некој што си праи сервер по дома, и игра со другарите, а на серверот да се повеќе од 5 души вкупно?
Ме интересира дали тогаш има голем лаг, пошто кај мене кога сме до 4ца, лаг има до 60, а ако влезе 5ти играч, одма лагот иде на 2000-3000 и не паѓа се додека не искочи барем еден. Значи повеќе од 4ца неможеме да играме никако...
Некој да каже совет, fix, AMXmodX plugin, нешто слично... како да го опраам ова, и дали го има некој друг истиов проблем.
аман и типа види луѓето во каква сиромаштија се пушти цена....mene kupi mi chivas i server so amx mod ke ti napraam![]()